huidverzorging

De juiste huidverzorging dit voorjaar!

Droge, ruwe en rode plekjes in je gezicht, barstjes in je lippen en een vale, bleke teint. De gure wintertemperaturen en ijzige winden hebben weerslag gehad op jouw huid. Met de lente in het vooruitzicht is het daarom de hoogste tijd voor een intensieve opfrisbeurt en de juiste huidverzorging. Zo ga jij met een stralend en gezonde huid het voorjaar in!

Huidverzorging met Hydropeptide

Om je huid een direct zichtbare oppepper aan te geven, raad ik je de ‘Hydropeptide’ behandeling aan. Deze behandeling kan al ingezet worden wanneer de huid de eerste tekenen van veroudering vertoont. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van werkstoffen, ‘peptiden’ genaamd. Peptiden zijn eiwitten in je huid en werken daar in de celkern. In de celkern zorgen de peptiden ervoor dat alles wat een huid mooier en steviger maakt gestimuleerd wordt en alles wat de huid minder mooi maakt (hyperpigmentatie, verslappingen, overmatig talg of te weinig talg) geremd wordt. Zo wordt de huid vanuit de celkern in balans gebracht en dat is via de buitenkant zichtbaar. Het percentage en de variëteit aan peptiden wordt volledig afgestemd op jouw wens en huidbehoefte, en zijn bepalend voor het effect van de behandeling.

Zichtbaar gladder en egaler

Door het gebruik van de verschillende peptiden, die onder andere de collageenproductie stimuleren en de vochtbalans verbeteren, worden de tekenen van huidveroudering verholpen. Welk huidtype je ook hebt (van een droge of verslapte huid, tot een verouderde of vette huid), al na één behandeling is je huid direct zichtbaar gladder en egaler! Je huid krijgt direct meer weerstand en vitaliteit. De behandeling is trouwens ook geschikt voor mannen, dus je kunt je partner gezellig meenemen.

De effecten: hier kun je van genieten!

  • Je huid wordt aangezet tot vernieuwing, verjonging en herstelling
  • De tekenen van veroudering worden vertraagd
  • Je collageenproductie wordt gestimuleerd, en de afbraak hiervan wordt voorkomen
  • Pigmentvlekken, roodheden en onzuiverheden worden minder
  • Ook donkere kringen en fijne lijntjes rond je ogen worden minder
  • Je krijgt weer een gezonde en jeugdigere huid, onafhankelijk van je huid of huidconditie

Totaalpakket

De keuze wat betreft de behandeltijd en de intensiteit is aan jou: 60 of 90 minuten. Vervolgens pas ik de behandeling helemaal aan op jouw huid en wensen. Afhankelijk van jouw keuze geniet je bijvoorbeeld van een of meerdere peelings, een of meerdere maskers en een massage. Hoe dan ook: het effect van de behandeling is direct te zien. Dus al vanaf het moment dat je weer de deur uitstapt, ga jij weer met een stralende huid de wereld tegemoet. Het resultaat kan alleen vastgehouden worden door de behandeling thuis voort te zetten. Het thuisgebruik van de juiste producten geeft voor 80% resultaat. Wees extra lief voor jezelf en combineer de behandeling met een heerlijke, ontspannende lichaamsmassage. Naderhand kun je niet alleen genieten van een frisse uitstraling, maar voor je je helemaal ‘zen’! Alleen in combinatie met de producten voor thuis, die je twee keer per dag kunt gebruiken, geniet je van het allerbeste resultaat.

Al na één behandeling is je huid direct zichtbaar gladder en egaler

Huidbehoeften

Een stralende huid krijg je niet zomaar. Behalve het regelmatig volgen van een huidverbeterende behandeling, is het ook belangrijk om je huid ook thuis te verzorgen met de juiste producten. Vind jij het lastig om huidverzorging te vinden die past bij jouw huid en haar behoeften? Dan adviseer ik je graag! Op mijn site vind je een uitgebreide vragenlijst. Aan de hand van jouw antwoorden krijg je van mij een huidverzorgingsadvies met welke producten jij jouw huid kan laten stralen!

Tips! Huidverzorging voor thuis

Iets wat ik je altijd aanraad, is om van tijd tot tijd te scrubben en een maskertje te gebruiken. Door je huid regelmatig een dieptereiniging te geven door middel van een scrub, wordt je huid egaler, zachter en gladder. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld het ‘Multi-Régénérant’ masker van Clarins, die je huid binnen 10 minuten jaren jonger doet lijken. Ook ben ik fan van de zachte ‘Doux Peeling Crème’, die met name de droge huid een flinke oppepper geeft.

Voor jou!

Ben jij benieuwd op welke manieren jij je huid die welverdiende boost kunt geven? Of heb je een andere wens op het gebied van huidverzorging? Stap dan eens binnen bij Schoonheidssalon Belissima voor deskundig, persoonlijk advies. Eigenaresse Kyra Demmer is specialist op het gebied van make-up huidverzorging en geeft antwoord op al jouw vragen. Met het scala aan (schoonheids)behandelingen in de salon én het beste op het gebied van thuisverzorging zit er altijd iets voor jou bij!

Datum: 15 februari 2019