plasmalift

De plasmalift voor een jonge uitstraling!

Door betere leefomstandigheden in vergelijking met pakweg 50 jaar geleden worden we steeds ouder. Dat geldt natuurlijk ook voor onze huid, waar lijntjes, rimpels en pigmentvlekken zich op een gegeven moment onherroepelijk beginnen af te tekenen. In die 50 jaar heeft de technologie, op allerlei gebied, echter ook niet stilgestaan.

Noviteit

Zo is plasmastreaming bijvoorbeeld een fantastische noviteit binnen de beautybranche. Dat plasma een gasvormige stof in je huid is, die bestaat uit deeltjes die elektrisch positief en negatief geladen zijn, is wellicht informatie die je weinig tot niets interesseert. Maar dat je met die kennis je huid ook een verjongende boost kunt geven, is natuurlijk wel iets waarvan je kunt profiteren.

Anti-aging

‘De plasmalift is een verstevigende behandeling die geen wondjes achterlaat op je huid en zonder snijden toch het effect geeft van een soort facelift. En dat helemaal zónder genezingsproces’, vertelt Noëlle Wessels enthousiast. ‘Het zorgt ervoor dat je eigen huid collageen en elastine gaat aanmaken, waardoor je huid haar stevigheid en elasticiteit weer terugkrijgt.’

Jett Plasma lift

‘Er zijn vier verschillende koppen die we op het apparaat, een soort pen, kunnen zetten. Ik doe eerst geleidingsgel op je gezicht en begin je huid met de ‘pen’ te masseren. Ik start altijd met de platte kop waarna ik steeds een smallere kop pak, zodat ik heel gericht en precies kan werken. De plasmabundel gaat dwars door je huid en dringt door tot in een diepere huidlaag waar je cellen aan het werk worden gezet. Hierdoor verjongt de huid zichzelf van binnenuit en dat is aan de buitenkant goed te zien. Rimpels vervagen of worden minder diep, de huid wordt steviger en voller. En het is helemaal pijnloos! Dat is het mooie van deze behandeling.’

Een blijvend resultaat behoud je wanneer je de behandeling herhaalt

Welke zones kunnen behandeld worden?

  • huid rond de ogen
  • wangen
  • kaaklijn
  • bovenlip
  • decolleté

Het beste resultaat

Net zoals je in de sportschool je conditie na één keer trainen ook nog niet op peil is, heb je ook meerdere behandelingen met de Jett Plasma lift nodig om het beste resultaat te bereiken. Dit bereik je na vijf sessies, met een tussenperiode van een week. Een blijvend resultaat behoud je wanneer je de behandeling elke twee à drie maanden herhaalt.

Momentje voor jezelf

Bij Schoonheidssalon Noëlle maakt het niet uit of je komt voor een luxe schoonheidsbehandeling, peeling of permanente make-up. Je wordt er altijd op een professionele, maar vooral ook ontspannen, manier geholpen. Je komt er even helemaal tot rust om daarna weer krachtiger, fitter en frisser de salon te verlaten. Gun jezelf zo’n opkikker!

Datum: 30 december 2019