huid

Een mooie huid van binnenuit

Hoe breng jij de koude maanden door? Ga je de kou negeren en verlang je intens naar het voorjaar, of geniet je juist van die mooie boswandelingen, gure buien en warme chocolademelk? Maar wat in elk geval het meest belangrijk is, is dat je goed in je vel zit. Want als je goed in je vel zit, gaat alles beter en straal je dat ook uit!

Mooie en strakke huid

Dit is dé perfecte periode om jezelf volledig te verzorgen, en een heerlijke schoonheidsbehandeling is dan dé manier om daarvoor te zorgen. Bij Karolien ten Hoedt van Skindelicious zijn de schoonheidsbehandelingen waarschijnlijk nét even anders dan je tot nu gewend bent. Karolien laat haar behandelingen namelijk beïnvloeden door de Traditionele Chinese Geneeskunde, het taoïsme en aromatherapie. Door het bijzondere effect van de behandelingen komen je lichaam en geest in balans. Dit effect werkt door naar je huid, waardoor die weer mooi en strak wordt. Wil jij ook jouw schoonheid optimaal benadrukken? Kijk dan mee naar de verschillende methoden!

Cupping

Jij wilt toch ook een zichtbaar mooiere huid? Cupping is dé behandeling waarmee je dit voor elkaar krijgt. Cupping is er namelijk op gericht om vochtophopingen en afvalstoffen in je lichaam af te voeren. Deze behandeling zorgt voor celvernieuwing en versterkt het afweersysteem. Het resultaat? Een mooie, stralende huid, die er jonger uitziet. Bij de gezichtsbehandeling wordt de rug meegenomen, omdat langs de wervelkolom diverse energiepunten lopen van alle organen. Voor een optimale doorbloeding worden deze geprikkeld, zodat de gezichtshuid het maximale uit de werkstoffen kan halen. Na de behandeling is niet alleen de structuur van je huid verbeterd, maar je jukbeenderen en kaaklijn zijn ook strakker. Verder zijn je oppervlakkige lijntjes een stuk minder en voelt je huid weer glad aan. Heerlijk!

Tekenen van veroudering aanpakken

Wil jij graag op een natuurlijke manier werken aan het verminderen van de tekenen van huidveroudering? Dan is de Liftbar Face geschikt voor jou. Effectieve, intensieve methoden als elektromagnetische radiofrequentiegolven (RF), cosmetische acupunctuur, peelings en cosmetische massages zorgen voor een intensief anti-agingeffect, versteviging en lifting. Tijdens de behandeling worden de collageenvezels in je huid strakker, met een gladde, strakkere huid als resultaat. Hierdoor verbetert de bloedcirculatie, zodat de huidcellen gevoed worden en er verjonging en ontgifting plaatsvindt. Dit gladmakende effect is te merken op je gelaat, hals en decolleté. Rimpels worden minder, je spieren ontspannen zich en je huid wordt strakker. Hierdoor krijg je weer een stralende en frisse uitstraling!

Door het bijzondere effect van de behandelingen komen je lichaam en geest in balans

DNA-onderzoek

Karolien bekijkt bij elke cliënt wat de beste aanpak is en biedt een totaalconcept, waarbij ook voeding, suppletie en leefstijl worden betrokken. Een mooie huid komt immers van binnenuit! Omdat Karolien binnenkort ook Genetic Skin Coach is, kan zij middels DNA-onderzoek nóg gerichter huidadvies geven.

Harde werker? Verlicht je stress!

Ben jij ondernemer, werkgever of werknemer? Om je bedrijf of werk in goede banen te leiden, is het belangrijk om fit en vitaal te zijn. In een vitaliteitstraject (ook wel: stress reliëf program) bij Skindelicious (her)vind je een goede balans tussen een gezond lichaam en mentale gezondheid door middel van de speciale behandeling ‘bodydrainage’. Dankzij de cups, essentiële oliën en manuele massage ben jij weer beter bestand tegen een hoge werkdruk en stress. Karolien komt hiervoor op de bedrijfslocatie. Goed om te weten: als het duidelijk is dat de kosten worden gemaakt voor de zakelijke belangen van de onderneming, is het vitaliteitstraject aftrekbaar van de belasting.

‘Ze weet wat ze doet’

Lisette: ‘Karolien is een warme persoonlijkheid, en legt alles wat ze doet op een rustige wijze uit. Ze weet wat ze doet en dát merk je. Ik ben haar dankbaar!’

Datum: 03 december 2018