huidverzorging

Extra huidverzorging in de nazomer

Dat heerlijke goudbruine kleurtje die je overhoud na je vakantie wil je het liefst zo lang mogelijk behouden. Je hebt toch niet voor niets uren besteedt in de zon? Helaas wordt je huid snel droog en heeft het de juiste verzorging nodig om te herstellen. Tijd voor een after summer boost!

Droge huid

Merk je dat je huid droger aanvoelt na de vakantie? Je huid voelt ruw, trekkerig en schilferig. En dat is niet zo vreemd! Zon, zee en chloor drogen je huid enorm uit. Daarnaast zorgt UV-licht voor een snellere veroudering van de huid. Het elastische bindweefsel wordt aangetast waardoor je eerder last krijgt van rimpeltjes, verkleuring en vlekjes. En dat wil je natuurlijk niet! Tijd om de vochtbalans te herstellen en je huid goed te hydrateren.

After summer behandeling

Kan je huid wel een oppepper gebruiken? Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen na de zomer, zodat je langer kunt genieten van dat zomerse kleurtje. Kies voor een heerlijke gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste! Deze behandeling kan bestaan uit:

  • diepe reiniging
  • peeling
  • massage
  • masker
  • verzorging

Herstellen van de huid

Dat je huid extra verzorging nodig heeft in de koude maanden van het jaar, weten de meeste mensen wel. Maar verzorging vóór de herfst en winter? Dat is ook belangrijk! Zo na de zomer heeft je huid tijd nodig om te herstellen en om zich klaar te stomen voor de zonloze dagen.

Kies na de zomer voor producten die de huid kalmeren en het vochtpeil aanvullen

Wat kun je zelf doen?

Na de zomer is de perfecte tijd om jouw skin care routine uit te breiden. Want, eerlijk is eerlijk, tijdens dat warme weer heb je daar misschien minder zin in. Welke stappen kun je zelf zetten om je huid de juiste ondersteuning te geven?

1. Een schone start
Tijd om je huid te reinigen en te zuiveren! De zon maakt je huid droger en kwetsbaarder of misschien is je huid wel wat verbrandt. Het dagelijks reinigen van je huid is een must, maar gebruik daarom reinigingsproducten die heel zacht zijn voor je huid. Dit is de basis van een goede gezichtsverzorging.

2. Serum
Voor snel resultaat is een serum uitermate geschikt. Een serum bevat meer geconcentreerde werkstoffen, voelt prettig aan op de huid, trekt snel in en werkt in op alle niveaus om de natuurlijke vochtbalans in je huid te herstellen. Een fijne tip is om onder je sun care product voor je gezicht een vocht herstellend serum aan te brengen.

3. Dag- én nachtverzorging
Tijdens de nacht is je huid zich aan het herstellen. Help het herstelproces een helpende hand met een voedende dag- en nachtcrème ineen. Dit geldt voor 365 dagen van het jaar!

Luxueuze producten

De exclusieve producten van Clarins bestaan enkel uit natuurlijke ingrediënten op basis van essentiële oliën en aromatische werkstoffen en daardoor uitermate geschikt voor de huid. De natuurlijke werkstoffen geven de producten van Clarins een heerlijke, zachte geur. Kies na de zomer voor producten die de huid kalmeren en het vochtpeil aanvullen.

Enjoy your after summer skin!

Ben jij overtuigd en wil je de beste verzorging voor jouw huid na de zomermaanden? Stap eens naar binnen bij Schoonheidssalon Belissima voor een hydraterende gezichtsbehandeling. Je bent bij Belissima aan het juiste adres voor schoonheidsadvies, verschillende schoonheidsbehandelingen en het schoonheidsverzorgingsmerk Clarins.

Datum: 14 augustus 2018