lichaamsbehandeling

Geef jezelf een lichaamsbehandeling cadeau!

Misschien ben jij ook wel zo iemand: druk druk druk. Je probeert je werk, gezin en hobby’s te balanceren en ook tijd vrij te maken voor vrienden. In dat geval kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Door tijd te nemen voor jezelf kun je weer tot rust komen.

Lichaamsbehandeling

Door jezelf een behandeling bij een schoonheidssalon cadeau te geven, kun je even helemaal onthaasten. Een behandeling voor je gezicht, lichaam, handen, voeten… Wat je ook kiest, je hebt het verdiend! Zo zijn er verschillende lichaamsbehandelingen die je kunt proberen. Dit is fijn, want door je hele lichaam te verzorgen, stap je als herboren weer naar buiten.

Lichaamspakking

Zo kun je kiezen voor een lichaamspakking. Zo’n lichaamspakking is bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Tijdens de pakking wordt het hele lichaam met een product ingemasseerd dat het lichaam voedt en vitaliseert. Daarna wordt je lekker in folie ingepakt met een deken over je heen. Bij Allure Hair & Beauty hebben ze ook stoelverwarming, waardoor het de behandeling nog extra aangenamer wordt! Dit zorgt voor een reinigend effect: je lichaam zweet gifstoffen en overtollig vocht uit je lijf.

Exotische ervaring

Er zijn verschillende soorten lichaamspakkingen. Zo kun je bij Allure Hair & Beauty kiezen voor een ‘tribal lichaamspakking’. Hierbij is de behandeling geïnspireerd op de schoonheidsrecepten die gebruikt werden door Afrikaanse, Mexicaanse & Polynesische volkeren. Het product dat gebruikt wordt tijdens de behandeling is cactuswas, wat reinigt en voedt. De pakking wordt gecombineerd met een lichaamspeeling met koffie. Bovendien wordt de bijbehorende lichaamsmassage uitgevoerd met houten pilonen uit Afrika en Monoibalsem uit Tahiti. Een exotische ervaring, maar een stuk goedkoper dan vakantie!

Onthaast met een heerlijke lichaamsbehandeling.

Chocolade-lichaamspakking

Chocolade is natuurlijk een product waar iedereen vrolijk van wordt. Verwen je lichaam daarom eens met een chocolade-lichaamspakking! Deze lichaamsbehandeling is een pure weldaad voor lichaam én geest, want hoe heerlijk is het om je in die heerlijk geurende chocola te wenden? De pakking wordt gecombineerd met een honingpeeling en een cacaobotermassage. Na deze behandeling stap je de deur uit voelend als een luxebonbon!

Cocktailmassage

Geen behoefte aan een strakke pakking? Dat kan. Een massage is op zichzelf ook heel prettig. Zeker in het geval van de ‘bodycocktails’. Deze massages staan in het teken van sfeer en atmosfeer, dus laat je gedachten varen en waan je op een waar bounty-eiland. Wat staat er op het menu?

– Pinã colada: krijg een exotische geursensatie waarbij de huid wordt gehydrateerd en verzacht.
– Mojito: Frisse munt zorgt voor verzachting, de massage werkt intensief ontspannend.
– Tequila sunrise: Stimulerende exfoliatie en werkt anti-oxidant.

En wees niet bang: alles op het á la cartemenu is alcoholvrij!

Tip!

Vergeet je voeten niet! Voeten zijn vaak een beetje een ondergeschoven kindje. Toch loop je er iedere dag op. Of je nu problemen aan de voeten hebt of niet, af en toe verdienen ze een goede behandeling. Bij Allure Hair & Beauty wordt gewerkt met een natte techniek waardoor de behandeling als erg prettig ervaren wordt. Wil je ook nog mooie verzorgde teennagels? Kies dan voor de French pedicure of een gellak. Dit is een gel, maar net zo dun als nagellak en blijft zes weken zitten!

Verzorging van top tot teen

Bij Allure Hair & Beauty geniet je van een ouderwetse verzorging van top tot teen (of: ‘van kruin tot likdoorn’). Zo kun je je lokken professioneel laten verwennen in de kapsalon, of je huid in de watten laten leggen met een van de vele soorten gezichtsbehandelingen. Ontsnap aan de dagelijkse sleur met een heerlijke lichaamsbehandeling, óf krijg weer zachte, goed verzorgde handen en voeten met een manicure of pedicure. En met het beste op het gebied van wimperbehandelingen en permanente make-up ben je er zeker van dat al jouw sterke punten worden geaccentueerd! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? In een vrijblijvend intakegesprek vertellen de beautyspecialisten je graag meer!

Datum: 09 mei 2019