peelings

Huidvernieuwing met peelings: de beste tijd is nu!

De herfst en de winter zijn de beste tijd om je huid te vernieuwen met een intense peeling. Dus ideaal om pigmentvlekken, littekens, grove poriën, lijntjes en rimpels aan te pakken.

Claudia Esser

In 45 minuten jonger

Chemische peelings zijn al snel de nummer één van de ‘medical beauty’-behandelingen geworden. De peelings kunnen rimpels, pigmentvlekken en vlekken aanzienlijk verminderen, met minder ongemak en ‘downtime’ dan laserbehandelingen. Al na 45 minuten in de behandelstoel is je huid zichtbaar jonger, zachter, gladder en stralender geworden.

lightPeel

lightPeel is een milde peelbehandeling voor de acnehuid en bij fijne lijntjes en rimpeltjes. lightPeel vermindert de vorming van talg, verfijnt lijntjes en lichte littekens. De lightPeel is bovendien ideaal om kennis te maken met chemische peelings.

Wat zijn de werkzame ingrediënten van deze chemische peeling?

L-amandelzuur bevordert de dagelijkse afschilfering van de huid en stimuleert de nieuwvorming van de huidcellen. Melkzuur stimuleert de celvernieuwing. De opvallendste eigenschap is de stimulatie van de aanmaak van hyaluronzuur in de diepe huidlagen. L-melkzuur is een effectief depigmenteermiddel, de aanmaak van pigment wordt geremd. Salicylzuur vermindert talg en vuil in de poriën en minimaliseert de vorming van mee-eters, grove poriën en acne.

Met een peeling zorg je voor een jonge, zachte, gladde en stralende huid

Hoe wordt de behandeling met de lightPeel toegepast?

  • De huid wordt met een intense reiniger voorbereid zodat geen vuil en talg meer op de huid zit
  • Met de zogenoemde ‘pre-peel solution’ worden de laatste restanten van huidtalg verwijderd.
  • Nu wordt de lightPeel aangebracht op je huid. Je voelt prikkels, tintelingen en een branderig gevoel.
  • Na de inwerktijd wordt de lightPeel geneutraliseerd en je huid wordt verkoeld en gekalmeerd.
  • Daarna wordt het ‘Elementals collageen masker’ opgebracht.
  • Afgesloten wordt met een hyaluronzuurserum en een kalmerend serum met een zonnebrandcrème.

Advies

Ik beveel 4-6 behandelingen aan met de lightPeel, zodat je het beste resultaat kunt bereiken voor je huid. Resultaten zijn zichtbaar na één sessie, terwijl geleidelijke verbetering in huidtextuur, uitstraling en gevoel in de loop der tijd zullen verschijnen. Is de lightPeel behandeling iets voor jou? Ik geef je graag passend advies. Wees stralend jezelf met een gezonde huid. Ik verheug mij op jouw bezoek!

Datum: 28 oktober 2019