intake

INTAKE: je eerste stap naar huidverbetering

Als mensen voor het eerst naar Huid Totaal komen, plan ik met hun een zogenoemde intake. Deze intake is essentieel voor jouw eerste stap tot huidverbetering, omdat ik dan een totaalplaatje van jou krijg. Zonder deze belangrijke informatie is huidverbetering niet toepasbaar.

Claudia Esser

Wat houdt de intake in?

Nadat wij met elkaar hebben kennisgemaakt, begin ik met de anamnese. Daarbij komen vragen aan bod over je eventuele ziektegeschiedenis, allergieën, medicijngebruik, je doelen voor je huid en welke producten je op dit moment thuis in gebruik hebt. Daarna maak ik een huidscan met mijn huidcomputer en maak ik een visuele huidanalyse voor je.

Kennismakingsbehandeling

Omdat het belangrijk is dat je de nieuwe producten kunt ervaren op je huid laat ik je via een kennismakingsbehandeling kennismaken met de producten die ik jou aanbeveel om mee te starten. Dit is jouw product-training voor thuisgebruik. Na deze behandeling laat ik je alle producten nog een keer zien en krijg je een productenkompas van mij mee. Dit is jouw gebruiksaanwijzing voor thuis. Besluit je om met de producten te starten dan bel ik je een week later om te horen of er nog vragen zijn over je producten en het gebruik ervan.

Een intake is jouw essentiële eerste stap in huidverbetering

Advies

Na 6 weken plan ik met jou een korte huidcheck om te kijken of alles nog volgens plan verloopt. Bovendien overleggen wij samen wat de volgende stappen moeten zijn: het toevoegen van eventuele nieuwe producten en het plannen van eventuele behandelingen. De intake is dus een belangrijke eerste stap voor jouw persoonlijke huidverbetering met individuele benadering. Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou zou kunnen betekenen met huidverbetering? Dan verheug ik mij op jouw bezoek. Wees stralend jezelf met een gezonde huid.

Datum: 17 oktober 2019