wimperextensions

Laat je gezicht spreken met wimperextensions en hennabrows

Een lik mascara doet wonderen. Het kan hét verschil maken tussen ‘Je ziet er moe uit’ en ‘Je straalt helemaal!’. Na het accentueren van je wenkbrauwen met wat potlood, staat er opeens een heel ander persoon. Je wimpers en wenkbrauwen bezitten de kracht om je hele aanzicht – en dus je uitstraling – te veranderen. Wanneer je van nature lichte of onopvallende haartjes hebt, kun je terecht bij Bon Soigné voor wimperextensions en hennabrows.

Kaal gezicht

Lichte haartjes kunnen je een kaal gezicht geven. Ze dempen als het ware je gezichtsuitdrukkingen, en je sprankelende persoonlijkheid. Je spiegelbeeld begroet je met een vermoeide en doffe blik. Met mascara en potlood probeer je je gezicht wat leven in te blazen en je wenkbrauwen vorm te geven. Maar in plaats van een symmetrische tweeling, lijken ze meer op een verre neef en nicht van elkaar. Uiteindelijk geef je het op. Hoe vaak je ook oefent, je zult nooit de chirurgische precisie bezitten om je wenkbrauwen om te toveren tot perfectie.

Open uitstraling

Waarom zou je hiermee genoegen nemen, wanneer je de hulp van een professional in kunt schakelen? Je hoeft dan niet langer elke ochtend gefrustreerd voor de spiegel te staan, maar kunt met een tevreden blik aan je dag beginnen. Dit bespaart je niet alleen veel tijd en moeite, het maakt je ook nog eens zelfverzekerder. Door je oogopslag te benadrukken en je wenkbrauwen te laten spreken, krijg je een mooie, open uitstraling.

Natuurlijk henna

Zeker in de zomer kunnen blonde wenkbrauwhaartjes erg onopvallend lijken. Hennabrows bieden dan een uitkomst. Met een hennabehandeling verf je niet alleen de haren, maar ook de huid. Je wenkbrauwen lijken zo voller én de verf blijft langer zitten. Het resultaat is twee tot zes weken lang zichtbaar. Henna bevat natuurlijke ingrediënten, wat het geschikt maakt voor alle huidtypen en een goed alternatief biedt voor gewone wenkbrauwverf. Wel kan de henna bij een vettere huid of door het gebruik van verzorgingsproducten minder lang blijven zitten. Bij henna heb je de keuze uit diverse tinten, zodat je altijd een kleur vindt die bij je past. Er wordt dan eerst bepaald welke kleur en vorm jouw gezicht het mooiste laat uitkomen en het meest natuurlijke resultaat geeft.

Lichte haartjes kunnen je een kaal gezicht geven

Wimperextensions

Geven zelfs meerdere lagen mascara niet het gewenste resultaat? Ga dan voor wimperextensions. De haartjes zijn niet van echt te onderscheiden en worden aan je natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale huidvriendelijke lijm. Het voordeel hiervan is dat je ze niet elke avond af hoeft te doen, zoals bij nepwimpers. Je kunt er gewoon mee slapen, sporten en douchen, zonder bang te zijn dat je ze verliest. Wimperextensions geven jouw ogen de verleidelijke uitstraling van een filmster, zonder hiervoor enige moeite te doen. Mascara is niet meer nodig! Zo ben je altijd klaar voor je werk, een afspraak of een feestje.

Over Bon Soigné

Waar wacht je nog op? Leg je wimperkrultang en wenkbrauwpotlood neer en laat je wenkbrauwen en wimpers onder handen nemen door de specialisten van Bon Soigné. Je bent zo de hele zomer bestand tegen zon, zweet en water en hoeft je geen zorgen te maken dat je make-up uitloopt of verkeerd uitpakt. Bij Bon Soigné kun je daarnaast terecht voor een gezichtsbehandelingnagelbehandeling of nieuwe coupe om jouw uiterlijk een oppepper te geven. Zo ga je weer van top tot teen stralen!

Datum: 30 juli 2020