Huid

Laat je huid behandelen als een VIP!

Het valt niet altijd mee om je huid in topconditie te houden. Toch wil jij er altijd stralend uitzien. Een goed verzorgd uiterlijk is immers belangrijk voor je. Niet alleen voel jij je er beter door, ook je werk vereist een representatief uiterlijk. Maar het vereist wel de nodige inspanningen om je huid blijvend te laten stralen. Vooral wanneer er zich huidproblemen voordoen.

Doffe en grauwe huid

Zoals onlangs, toen je huid er dof, grauw en vermoeid uitzag. Eerlijk is eerlijk, je hebt het ook best druk en dat lijkt zijn weerslag te hebben op je lichaam en dus ook op je huid. Je hebt het niet alleen druk met je baan, maar je moet er ook zijn voor de kinderen. En dan heb je het nog niet eens of al die autoritjes die je met hen, op soms onmogelijke tijden, om ze naar school, sport en feestjes moet brengen. Verder is er dan natuurlijk je partner, het huishouden, familie, vrienden en je wekelijkse sportavondje. Je doet het allemaal met liefde, maar het kost je wel de nodige energie.

Geen tijd

Die energie wordt onttrokken aan je huid. Eigenlijk schreeuwt je gezicht om een verzorgende behandeling, maar op de een of andere manier gun je jezelf geen tijd om een afspraak te maken. Voor je het weet ben je alweer twee weken verder en is er nog steeds niets gepland, maar zie je je huid iedere ochtend in de spiegel wel steeds doffer en grauwer worden.

VIP-pakket

Omdat het belangrijk is om je huid in topconditie te brengen en te houden, heeft Sandra Nijland VIP-pakketten ontwikkeld. Ze bestaan uit producten en behandelingen die speciaal zijn afgestemd op jouw huidtype. Afspraken voor een gezichtsbehandeling worden voor een heel jaar ingepland, dus daar heb je verder geen omkijken meer naar. Over de verzorgingsproducten hoef je ook niet in te zitten, want die staan klaar zodra je ze nodig hebt. Sandra: ‘Samen bepalen we wat er nodig is om je huid te laten stralen en, misschien nog wel belangrijker, dit zo te houden.’

Je doet het allemaal met liefde, maar het kost je wel de nodige energie

Vrouw versus man

De tijd dat een schoonheidssalon alleen iets voor vrouwen was, ligt al lang achter ons. Ook de mannenhuid heeft specifieke zorg nodig. Zijn huid is dikker dan die van jouw, heeft ruimere poriën, produceert tweemaal zoveel talg en kan te maken hebben met ingegroeide baardharen.

Aangesloten bij Anbos

Beauty&Skincare Spijkenisse is aangesloten bij brancheorganisatie Anbos en voldoet dus aan de kwaliteitsnorm voor beauty professionals. Omdat Sandra in het bezit is van de specialisatie acne, worden de behandelingen daarvoor mogelijk (deels) vergoed door je zorgverzekeraar wanneer je aanvullend verzekerd bent. Soms is een er verwijzing nodig van je huisarts. Lees er voor alle zekerheid nog even je polis op na.

Datum: 28 november 2018