droge-huid

Mooi het najaar in? Bescherm je huid!

Jij hebt volop genoten van de afgelopen zomerdagen. Zon, zee en strand: er leek geen einde aan te komen. Maar nu de warme zonnige dagen plaatsmaken voor donkere luchten, kille wind en onstuimige regenbuien, schreeuwt jouw huid om hulp.

Wat heeft jouw huid nodig?

Jouw zongebruinde huid snakt naar extra vocht en verzorgende bestanddelen, om goed beschermd te zijn tegen de gure herfstinvloeden. Alice van der Kort van BeautySalon AliceGrace weet precies wat jouw huid nodig heeft!

Zonschade aanpakken

‘Omdat iedere huid een andere behoefte heeft, stem ik mijn behandelingen voor gezicht, lichaam, handen en voeten hierop af. Om zonschade aan te pakken en jouw huid herfstklaar te maken, werk ik met hoogwaardige producten die jouw huid herstellen, hydrateren en voeden. Zonschade kan bijvoorbeeld worden aangepakt door een diepwerkende peeling, die ervoor zorgt dat jouw huid extra gehydrateerd wordt en fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderen.’

Maatwerkbehandeling

‘Ik heb er bewust voor gekozen om de productlijn van Maria Galland te gebruiken. Deze lijn is erop gemaakt om maatwerkbehandelingen te kunnen bieden die geschikt zijn voor ieder huidtype, iedere leeftijd en iedere behoefte. Deze productlijn bevat hoogwaardige ingrediënten en werkstoffen.’

Een korte vakantie voor jouw huid

Huidschade door chemotherapie

Tijdens chemotherapie blokkeren de meeste chemotherapie-producten de activiteit of het vermogen van cellen in ons lichaam om te delen of te groeien. Deze producten zijn echter niet in staat onderscheid te maken tussen een kankercel die ze vernietigen of een normale cel zoals huidcellen die groeien. Dit kan leiden tot extreme gevoeligheid en droogheid van de huid. Alice kan jouw aangedane huid behandelen, zodat de huid beter herstellen en weer zacht wordt en in balans komt.

Look Good… Feel Better

‘In februari heb ik me ingezet voor het goede doel Look Good… Feel Better en heb ik in samenwerking met Maria Galland 15 behandelingen cadeau gegeven aan dames met kanker. Het waren prachtige dagen waarbij deze lieve mensen ontzettend dankbaar waren.

‘Ik ben zo blij met je’

Zo komt één van de dames die hier geweest zijn op een van de Look Good… Feel Better dagen elke 3 weken, om te genieten van de behandeling en haar huid in topconditie te houden. Zoals ze zelf zegt: ‘Mede door jou en je fijne behandelingen en producten zie ik er zó fantastisch uit… Ik ben zó blij met je!’ Kijk, daar doe ik het voor!

Datum: 13 september 2017