reiniging

Reiniging van je huid: zo moet het!

Vraag je je soms ook af welke reiniging het beste bij je huid past? En of je überhaupt moet reinigen? Hier is wat informatie voor je. Op deze manier weet je zeker wat je het beste kunt doen.

Claudia Esser

Reiniging

Onze huid is een stofwisselingsorgaan. Dat betekent dat wij zweten en talg produceren en dat er zuurstofuitwisseling plaatsvindt. Daarnaast gaan er gedurende de dag stof en vuil op onze huid liggen. Het is belangrijk om je huid dagelijks zacht en grondig te reinigen. Zo hou je de kans op een mooie huid!

Obstakels

Uit ervaring weet ik dat het reinigen van de huid voor veel mensen een obstakel is. Er zijn verschillende redenen te verzinnen waarom je je huid niet (goed) reinigt. Meestal gaat het om tijdsgebrek of om geld te willen besparen. Daarnaast denken veel mensen dat reinigen met alleen water voldoende is.

Wanneer je je huid niet goed reinigt, zal je huid niet beter worden.

Reinigingsproducten

Wanneer je je huid niet goed reinigt, zal je huid niet beter worden. Ook al heb je één van de meest hoogwaardige crèmes gekocht. Geloof mij, je huid wordt niet mooier! Waar moet het product immers naartoe? Als vuil, talg, zweet en zuren op de huid liggen, dan kun je geen product naar binnen brengen. Water alleen is niet voldoende, omdat water geen vetten kan oplossen. Ook een goedkoop reinigingsproduct is niet de oplossing, omdat dat gewoonweg de huid niet optimaal verzorgt. Bespaar dus niet op jouw reinigingsproduct. Het is één van de belangrijkste huidverzorgingsproducten!

Advies

Een goed reinigingsproduct kopen is een investering in jezelf. Laat je wel goed adviseren welk product voor jou optimaal is om te gebruiken. Heb je nog vragen over jouw persoonlijke huidreiniger? Neem dan gerust contact op met mij. Wees stralend jezelf met een gezonde huid. Ik adviseer je graag en verheug mij op jouw bezoek!

Datum: 27 mei 2019