ouder

Stralend ouder worden

Je wordt elke dag een beetje ouder, maar soms lijkt het alsof je huid elke dag een week ouder wordt. Rimpeltjes, plooien, onregelmatigheden en kleurveranderingen ontsieren je huid. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes toch liever vertrekken. Het is tijd om je huid de oppepper te geven die zij verdient.

Huid lijkt ouder

‘Ik geloof niet in rimpelloos ouder worden’, zegt huidspecialist Tessa Bos. ‘Geen enkele huid ontkomt vroeg of laat aan rimpels of plooien. Het is dan ook niet de huidveroudering die je huid ouder doet lijken, het is de manier hoe jij je huid verzorgt. Wist je dat je stralend ouder kunt worden? Ik ben sterk gedreven in het verbeteren van iedere huid. Met de juiste behandelingen en verzorging blijft je huid zuiver en egaal. Je zult zien dat die rimpeltjes je dan niet meer dwarszitten.’

Bindweefselmassage

Eén methode om stralend ouder te worden is de bindweefselmassage. Deze behandeling wordt uitgevoerd in het dieper gelegen onderhuidse bindweefsel om de huid in goede conditie te brengen. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, zorgt voor verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de verhoogde doorbloeding van de huid worden werkstoffen sneller opgenomen en de zuurstoftoevoer verhoogd. Het resultaat? Een zichtbare vitalisering van je huid.

Microneedling

Een tweede manier om stralend ouder te worden is microneedling. Met deze verfijnde techniek worden minuscule gaatjes gemaakt die je huid ‘verwonden’. Deze gaatjes activeren je huid om te starten met het natuurlijke herstelproces. De behandeling zorgt voor een stimulatie van de aanmaak van collageen, een belangrijke bouwsteen van je huid die zorgt voor wondgenezing en herstel. De behandeling geeft de huid een sterke hydratatie, verstevigt de huid, geeft een betere huidtoon en conditie, vermindert fijne lijntjes en vervaagt pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.

‘Het is belangrijk om je huid de aandacht te geven die zij verdient’

Huidverbetering in de praktijk

‘Het leven heeft een enorme invloed op de gezondheid van je huid’, vertelt Tessa. ‘Het is belangrijk om je huid de aandacht te geven die zij verdient. Bij Skinpoint vind je verschillende huidbehandelingen en schoonheidsproducten die bijdragen aan het natuurlijke huidverouderingsproces. Ik geef deskundig advies en bespreek graag wat de juiste mogelijkheden voor jouw huid zijn.’

‘Ik geloof in een huid laten stralen’

Tessa: ‘Ik ben in 2005 begonnen met de opleiding voor pedicure, en direct na deze opleiding heb ik de opleiding Schoonheidsverzorging gedaan. Skinpoint was zojuist gestart door mijn moeder. Als moeder en dochter in de zaak zijn we lang een sterk team geweest. In 2012 ben ik gaan werken als accountmanager / trainster bij Dermappeal, een distributeur voor de meer intensieve mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Peelings en microneedling hebben daardoor mijn interesse nog meer gewekt. Ik gaf training aan schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, maar op 1 januari 2018 heb ik Skinpoint overgenomen. Ik geloof niet in rimpelloos ouder worden; ik geloof in een huid laten stralen!

Datum: 17 december 2018