huid

Verbeter je huid

Voor de behandeling van huidverbetering kunnen we diverse technieken inzetten, één daarvan is huidverzorging. Huidverzorging is een zeer goede toevoeging aan je dagelijkse routine. De huid wordt gereinigd, gehydrateerd en beschermd, waardoor het proces van huidveroudering vertraagd wordt. Bij huidverslapping, littekens of donkere verkleuringen zijn andere maatregelen nodig. Bij Dermavita maken we daarvoor gebruik van de fractional laser, pigmentlaser, plasmage en peelings.

Mogelijkheden

Als je de huidverzorgingsproducten beter hun werk wil laten doen, kan er ook gekozen worden voor een korte kuur met een peeling, waardoor de huid ontvankelijker wordt voor de opname van de producten.

De fractional laser zetten we meestal in wanneer de huid verslapt is of wanneer er fijne rimpeltjes zichtbaar zijn. De algehele huid zal een betere structuur krijgen en fijne lijntjes kunnen doelgericht aangepakt worden. De plasmage zetten we in bij de diepere rimpels. In tegenstelling tot de fractional laser waarmee we een grotere oppervlakte behandelen, werken we met de plasmage vooral lokaal op de diepere rimpels, bijvoorbeeld de welbekende ‘rokerslijntjes’.

De ablatieve laser zetten we in bij diepere littekens. Door deze behandeling gaat de huid zich vernieuwen en wordt opnieuw collageen en elastine aangemaakt, wat ervoor zorgt dat de littekens minder diep worden. Wanneer er sprake is van verkleuringen in het gelaat, bijvoorbeeld bij pigmentvlekken, dan kunnen we de Alexandrite laser gebruiken. Deze laser werkt in op het pigment van de huid en zorgt ervoor dat de pigmentvlekken vervagen of zelfs helemaal verbleken.

De behandeling

Samen met de huidtherapeut zal gekeken worden welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en hulpvraag. Een behandelplan zal opgesteld worden om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Voor elke behandeling is het belangrijk om de huid voorafgaand, tijdens en na de behandeling zo goed mogelijk te beschermen tegen de zon. Een bijkomend voordeel is dat een zonnebrandcrème het beste anti-rimpelmiddel is!

Huidverzorging is een zeer goede toevoeging aan je dagelijkse routine

Over Dermavita

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek zodat wij kunnen bepalen wat voor jou de beste behandelingsmethode is. Bij Dermavita kun je ook terecht voor andere behandelingen zoals ongewenste haargroei, storende vaatjes in het gezicht, tatoeageverwijdering, of acne. Neem daarom gauw contact met ons op, we helpen je graag!

Datum: 05 juni 2020