beautybehandeling

Verwen jezelf met een beautybehandeling!

Gedurende het jaar heb je een volle agenda. Werk, deadlines, om over het thuisfront nog niet te spreken. Voor veel vrouwen geldt dan ook dat ze normaal gesproken de huid ‘s avonds slechts vluchtig even verzorgen voor het slapen, een crème smeren en gauw naar bed. Morgen weer een nieuwe volle dag! Zaken als scrubben of een uitgebreide reiniging schieten er door jouw drukke programma dan vaak bij in.

Een beautybehandeling is een minivakantie

Maar nu is de vakantieperiode toch echt aangebroken. Dat betekent dat er weer meer tijd is voor vrienden, familie en gezin. Maar neem dit jaar ook eens gebruik van die extra tijd om je lichaam een mini wellnessvakantie te geven. Even tijd om zelf in het middelpunt te kunnen staan. Even onverdeelde aandacht krijgen zonder afleiding. Na een jaar hard werken heb je dat wel verdiend! Wist je dat er meer mogelijk is dan je denkt?

Weer in balans

Bij Allure Hair & Beauty kun je voor al je gewenste beautybehandelingen onder één dak terecht. Zo is een gezichtsbehandeling een heerlijke verwenning. Maar als je gedurende het jaar weinig tijd hebt voor huidverzorging en er daardoor onzuiverheden zijn ontstaan, is het ook geen overbodige luxe. Bij Allure Hair & Beauty zijn er veel verschillende instituutbehandelingen. Om het je gemakkelijk te maken, kun je kiezen uit een ‘breng je huid in balans’ of een ‘anti-aging’. Wij zorgen dan voor een beautybehandeling op maat. De beautybehandeling duurt een uur of anderhalf uur. Hierbij wordt de huid uitgebreid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Ook ontvang je een heerlijke massage om lekker tot rust te kunnen komen.

Breng je huid in balans door een heerlijke beautybehandeling te boeken.

Lichttherapie

Maar ook een specialistische gezichtsbehandeling kan erg welkom zijn, bijvoorbeeld wanneer je de eerste tekenen van huidveroudering begint te zien. Dan is een behandeling met de innovatieve Beauty Angel zeer geschikt. Dit is een vorm van lichttherapie waarmee er in korte tijd heel mooie resultaten op het gebied van huidverbetering bereikt kunnen worden. Ook wanneer je last hebt van pigmentvlekjes is deze behandeling ideaal, om na de vakantie weer fris en fruitig op je werk te komen!

Voed en vitaliseer

Als je van top tot teen wil onthaasten, kan een lichaamsbehandeling de uitkomst zijn. Bij Allure worden lichaamspakkingen aangeboden. Zo’n lichaamspakking geeft het hele lichaam een fijne opkikker. De huid wordt allereerst ingesmeerd met een voedend en vitaliserend product, waarna je lichaam in folie wordt gewikkeld. Het zweet wat hierbij ontstaat heeft een reinigend effect, omdat dit de manier is van het lichaam om van gifstoffen en overtollig vocht af te komen.

Hoofd en haar

Niet alleen je lichaam en gezicht verdienen aandacht, ook je hoofdhuid en haar kan wel een opfrisser gebruiken! Zo zijn er verschillende treatments waarmee je met zacht en verzorgd haar de zomer door kan. Bij Allure worden haarproducten van het merk Kevin.Murphy gebruikt. Dit is een luxemerk met volledig eco-vriendelijke producten die het haar niet verzwaren en vitaliteit geven. De producten zijn geïnspireerd op gezichtsverzorging, dus goed voor haar én hoofdhuid!

Verzorging van top tot teen

Bij Allure Hair & Beauty geniet je van een ouderwetse verzorging van top tot teen (of: ‘van kruin tot likdoorn’). Er zijn allerlei beautybehandelingen mogelijk. Zo kun je je lokken professioneel laten verwennen in de kapsalon, of je huid in de watten laten leggen met een van de vele soorten gezichtsbehandelingen. Ontsnap aan de dagelijkse sleur met een heerlijke lichaamsbehandeling, óf krijg weer zachte, goed verzorgde handen en voeten met een manicure of pedicure. En met het beste op het gebied van wimperbehandelingen en permanente make-up ben je er zeker van dat al jouw sterke punten worden geaccentueerd! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? In een vrijblijvend intakegesprek vertellen de beautyspecialisten je graag meer!

Datum: 23 juli 2019