huid

VI Peel: trakteer je huid ook op een cocktail

Natuurlijk wil jij ook een mooie, stralende huid tot op late leeftijd en daarom zorg je er goed voor. Huidveroudering kun je echter niet tegenhouden en ook huidproblemen zijn in veel gevallen niet te voorkomen, maar dat betekent niet dat je je erbij neer hoeft te leggen. De juiste behandeling doet wonderen!

VI Peel

Als je last hebt van acne, een vale, doffe huid, rimpeltjes, huidverslapping of pigmentvlekken, is de VI Peel iets voor jou. De VI Peel is een innovatieve peeling die gebruik maakt van de principes van resurfacing. Hierbij worden de eigenschappen van cellen verbeterd door tijdens de peeling werkstoffen in de huid te sluizen. Denk bijvoorbeeld aan peptiden, vitamine A en andere effectieve ingrediënten. De stoffen zullen in je huid aan het werk gaan om zich te herstructureren en dit ‘triggert’ je cellen om beter te functioneren dan je oude, verwijderde cellen.

Verschil met een gewone peeling?

Een standaard peeling maakt gebruikt van slechts een soort zuur. Dit zuur zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en stimuleert de basale cellenlaag om nieuwe cellen aan te maken. Deze cellen functioneren echter hetzelfde als voorgaande cellen, dus een huidprobleem of huidveroudering zal niet verminderen.

Egale, frisse huid

De VI Peel kent nog veel meer voordelen. De peeling is geschikt voor bijna ieder huidtype, omdat er vijf verschillende varianten zijn. Op deze manier zit er altijd een variant bij die perfect aansluit bij jouw huid en huidproblemen. Daarnaast is de behandeling vrijwel pijnloos en in een mum van tijd gepiept. Het resultaat is snel zichtbaar, al binnen een week zul je zien dat je huid verbetert is! Op die manier weet je zeker dat je met een frisse, egale en stevigere huid aan het kerstdiner verschijnt.’

De juiste behandeling doet wonderen!

Thuis aan de slag


De VI Peel-lijn bestaat ook uit een aantal verzorgingsproducten die je thuis kunt gebruiken. Als je dat iedere dag doet, zorg je ervoor dat de effecten van de peeling zo lang mogelijk blijven doorwerken. Laat je over het juiste product gebruik adviseren door de huidspecialisten van Schoonheidssalon Prinsenhuys.

Multifunctioneel


Vi Peel kan worden ingezet bij veel verschillende huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Huidveroudering
  • Acne
  • Hyperpigmentatie
  • Pigmentstoornissen
  • Melasma
  • Rosacea
  • Eczeem
  • Psoriasis
Datum: 30 oktober 2019