botox

Alles wat je moet weten over botox en fillers!

Als tiener en twintiger is het hebben van een mooi, glad en egaal huidje vaak vanzelfsprekend (al was je toen waarschijnlijk best kritisch op jezelf). Maar nu de jaren verstrijken, vallen de rimpeltjes, lijntjes en plooitjes in jouw gezicht je steeds meer op. Je stoort je bijvoorbeeld aan de rimpeltjes aan weerszijden van je ogen, die extra opvallen als je lacht. En die lijntjes bij je neus en lippen zie je het liefst ook zo snel mogelijk verdwijnen! Je hoeft niet per se in de tijdmachine te stappen om weer een frisse en jonge huid zónder die rimpeltjes en lijntjes te krijgen. Er zijn simpelere manieren!

Negatief beeld?

Wat dan de manieren zijn om binnen no time weer een jeugdige en frisse uitstraling te krijgen? Botox en fillers! Als specialist op het gebied van huidverbetering en huidverjonging vind ik het persoonlijk erg jammer dat er zoveel misverstanden bestaan over het gebruik van deze injectables. Zo hoor je bijvoorbeeld best vaak: ‘Botox is alleen maar voor gladgestreken vrouwen’. Dit terwijl de behandelingen met botox en fillers er juist op gericht zijn om een subtiele verandering aan te brengen in je gezicht. Je hoeft niet bang te zijn dat je je gezichtsmimiek verliest, want het resultaat van botox en fillers hoort altijd natuurlijk te ogen. Natuurlijk bestaan er extreme voorbeelden van vrouwen die hun gezicht amper nog kunnen bewegen. Dat komt niet door de injectables zelf, maar door de hoeveelheid die is toegediend. Wanneer er te veel van deze stof wordt toegediend, is het resultaat onnatuurlijk. Om jou een natuurlijk resultaat te garanderen, werk ik uitsluitend met gespecialiseerde cosmetisch artsen.

Botox versus fillers

Botox en fillers worden vaak in één adem genoemd. Maar tussen deze twee soorten injectables bestaan wel degelijk verschillen. Botox is een eiwit dat via een injectie kan worden ingezet om de spieren te laten ontspannen. Aangezien veel rimpels worden veroorzaakt door een te hoge spieractiviteit, worden deze met botox minder zichtbaar. Afhankelijk van factoren als leeftijd en de conditie van je huid, blijft het effect van botox drie tot vijf maanden zichtbaar. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een vervolgbehandeling te ondergaan, zodat je langer kunt genieten van het gewenste effect. Het effect van de botox houdt dan vaak langer aan door een natuurlijke aanpassing in je lichaam. Botox vermindert trouwens niet alleen rimpels, maar wordt ook vaak ingezet bij het verhelpen van overmatig transpireren, tandenknarsen en migraine en hoofdpijn.

Botox mogelijkheden

Waar kan botox allemaal voor worden ingezet?

 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Migraine en hoofdpijn
 • Overmatig transpireren

Het effect van fillers duurt langer dan botox: 9 maanden tot 2 jaar

Fillers = volledig veilig!

Fillers worden gebruikt om plaatselijk volumeverlies te herstellen, zoals een verslapte kin of verslapte en hangende wangen. Hierbij wordt de slappere huid van binnenuit weer voller gemaakt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de lichaamseigen stof hyaluronzuur, die met een naaldje wordt ingebracht. Deze stof wordt na verloop van tijd volledig afgebroken door je lichaam. Fillers zijn dus volledig veilig. Het effect van fillers duurt langer dan botox: 9 maanden tot 2 jaar.

Fillers mogelijkheden

Waar kunnen fillers allemaal voor worden ingezet?

 • Kraaienpootjes
 • Volle lippen
 • Voorhoofdsrimpels
 • Volle lippen
 • Jukbeenderen
 • Wangen
 • Neus-lippenplooi
 • Rokerslijntjes
 • Marionetlijntjes
 • Traangootbehandeling

Voor jou!

Ga jij ook weer voor die mooie en frisse huid? Dan ben je op de goede plek in de kliniek van Jeanette Veldhuizen. Hier werken alleen de beste specialisten op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Je kunt er op aan dat er altijd de beste technieken worden toegepast voor het allerbeste én meest natuurlijke resultaat. Neem gerust contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek met onze cosmetische arts. Zij is tweewekelijks aanwezig op vrijdag in de oneven weken.

Datum: 15 april 2019