beauty-defect-repair

Beauty Defect Repair: wat een verschil!

In de winter zitten we helemaal ingepakt. Een dikke jas, handschoenen, en dikke winterschoenen om de kou buiten te houden. Maar je gezicht blijft altijd zichtbaar. Ook in de winter is het daarom fijn om te weten dat je goed voor de dag komt. Een Beauty Defect Repair-behandeling kan allerlei huidklachten en -problemen aanpakken. Ik zie in mijn praktijk Beauty Balance Apeldoorn dagelijks postieve resultaten terug!

Helemaal ingepakt

De vele zomers en winters die je achter de rug hebt laten op je gezicht alleen sporen achter. Met de jaren komen rimpels, pigmentvlekken en lijntjes op de huid. Dat hoort er gewoon bij. Wat er niet bij hoort zijn andere, nare huidproblemen als acné, littekens als gevolg van acné of een droge huid. Stuk voor stuk problemen waar je van tevoren weinig aan kunt doen.

Verandering door de jaren heen

Als je kijkt naar foto’s van winters geleden zijn de problemen nog niet zichtbaar. Kon je maar terug naar die periode. Wat als ik je vertel dat dit mogelijk is? Dankzij de Beauty Defect Repair-behandeling kun je weer teruggaan naar vroeger. Met je huid van nu!

Waarbij helpt een BDR-behandeling?

Je kunt met een Beauty Defect Repair behandeling allerlei huidproblemen oplossen, en de behandeling is geschikt voor zowat alle verschillende huidtypes. Beauty Defect Repair kan onder andere helpen bij:

  • Acné
  • Rimpels
  • Een beschadigde huid door de zon
  • Couperose
  • Een droge huid

Je ziet dat het allemaal hardnekkige problemen zijn. Toch valt de behandeling die we toepassen behoorlijk mee. Wist je dat de resultaten vaak al na één keer zichtbaar zijn?

Huidproblemen komen vaak voor tijdens de wintermaanden.

Pijnloos en zacht

Hoe gaan we precies te werk? Bij een Beauty Defect Repair-behandeling wordt de huid dunner gemaakt. Dit komt door fruitzuur, gemaakt op basis van melkzuur of glycolzuur, die de huid verweekt. Dit combineren we vervolgens met een mechanische peeling met een roterende kop waarmee we een aantal lagen dode huidcellen in de huid kunnen verwijderen. Dit is vergelijkbaar met technieken als microdermabrasie, waarbij micro-kristallen in de huid komen om deze egaler te maken. De behandeling klinkt ingrijpend, maar het is pijnloos en voelt zelfs zacht aan.

Afmaken met microneedling

Door deze behandeling raakt de huid beter in staat om producten op te nemen, en kan de huid zichzelf weer beter herstellen en vernieuwen. We maken de behandeling af met microneedling: met miniscule naaldjes maken we kleine gaatjes in de huid waardoor de producten op een diep niveau in de huid kunnen toetreden en we de huid stimuleren om meer collageen en elastine af te ronden. Beauty Defect Repair bestaat dus uit een combinatie van verschillende behandelingen die jouw huid samen weer prachtig en egaal kunnen maken.

Voor allerlei huidproblemen

Ik ben Valerie, eigenaar van Beauty Balance Apeldoorn. Ik ben in 2017 gestart met de praktijk. Sindsdien help ik daar mensen bij allerlei huidproblemen, van rimpels en lijntjes tot acné en droogheid. Voor alle vragen over je huid en huidverzorging kun je bij mij terecht, in mijn praktijk in de Douglaswinkel in Apeldoorn. Zoals je kunt lezen is een BDR-behandeling voor een groot aantal problemen en klachten een uitkomst. Wil je meer weten? Neem dan contact op met mij op!

Datum: 01 februari 2020