bindweefselmassage

Bindweefselmassage voorkomt op latere leeftijd rimpels

Een slechte doorbloeding is een van de meest voorkomende oorzaken van huidproblemen en huidveroudering. De doorbloeding kan verbeterd worden door de bloedcirculatie te beïnvloeden.

Bindweefselmassage

De hannah Bindweefselmassage is een massage van de diepere bindweefsellaag waarbij stimulatie van het bindweefsel het huidverouderingsproces tegengaat. Daardoor krijg je een herstelde huidbalans. De hannah Bindweefselmassage houdt je huid stevig en voorkomt rimpelvorming. Ook heft het verklevingen op. Door massage van het onderhuidse bindweefsel is de huid geactiveerd. Ook blijft de huid in conditie. Verzakkingen van het onderhuidse bindweefsel worden geremd. Daardoor krijg je een verstevigde en strakke huid.

Betere doorbloeding

De hannah Bindweefselmassage zorgt er onder andere voor dat histamine vrijkomt. Histamine zorgt voor vaatverwijding en daarmee voor een betere doorbloeding. Door de verhoogde doorbloeding zijn werkstoffen sneller in de huid opgenomen. En de zuurstoftoevoer verhoogd. Resultaat is een vitalisering van de huidconditie. De hannah Bindweefselmassage op jongere leeftijd voorkomt later rimpelvorming. Door iedere 4 tot 6 weken het bindweefsel te laten stimuleren door deze unieke massagetechniek, voorkom je vroegtijdige veroudering.

Hannah Rimpelreductietherapie

Rimpelreductie met behulp van hannah Bindweefselmassage is zeer effectief in het voorkomen en behandelen van de verouderde huid. Tijdens deze gespecialiseerde massage, diep in het weefsel, wordt het volume van het weefsel teruggeplaatst naar de oorspronkelijke vorm en structuur. Door stimulering van het bindweefsel wordt het verouderingsproces geremd. Het onderhuidse bindweefsel wordt verstevigd, waardoor er voor bijvoorbeeld ‘hamsterwangetjes’ of littekens een goede behandeling is.

De hannah Bindweefselmassage houdt je huid stevig

Effecten

Met de hannah Bindweefselmassage / Rimpelreductie krijg je de volgende effecten:

  • krachtige stimulatie van de huiddoorbloeding
  • verjonging van de huidstructuur
  • stressreductie
  • verbetering van de huidconditie
  • verbetering van de opname van werkstoffen
  • versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • betere huidteint
  • egale huid
  • vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • verbetering van de huidweerstand

De hannah Bindweefselmassage / Rimpelreductie vindt één keer per week in kuurverband plaats. Bij een regelmatig onderhoud kan de hannah Bindweefselmassage geïntegreerd worden in de behandeling.

Verhuizing

Vanaf februari 2019 is Beau Visage gevestigd aan de Zaanseschans 37, 3432 ED in Nieuwegein. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd. In verband met de verhuizing is de praktijk in januari 2019 gesloten.

Datum: 04 december 2018