PlaBeau-Plasma

De PlaBeau Plasma: een portable schoonheidsapparaat?

Anno 2022 koop je bijna alles op broekzakformaat. Telefoons, tablets, muziekboxjes, en zelfs blenders zijn verkrijgbaar in makkelijk vervoerbare groottes. Wanneer je aan een beautyapparaat denkt, visualiseer je waarschijnlijk het enorm lompe ding op wieltjes wat de hele behandelruimte inneemt. Ook dat is verleden tijd! De PlaBeau Plasma bevat baanbrekende technologie voor een prachtige, gezonde huid. En dat op draagbaar formaat!

Een lesje natuurkunde

Plasma is na vast, vloeibaar en gas de vierde vorm waarin stoffen voorkomen. Bij het genereren van plasma wordt ongeveer 100.000 graden Celsius op gasdeeltjes toegepast. Wanneer deze hoeveelheid energie wordt afgegeven, versnellen elektronen in de atmosfeer. Ze botsen met andere deeltjes en ioniseren, om uiteindelijk over te gaan naar de plasma-toestand. Het resultaat: stoffen die ongelooflijk actief zijn en grote hoeveelheden energie bevatten.

PlaBeau Plasma

Actieve, energieke stoffen? Het zou zonde zijn om deze natuurkundige voordelen niet toe te passen op schoonheid! Het Plasma Beauty Device van PlaBeau is een schoonheidsapparaat dat gebruikmaakt van de nieuwste plasmatechnologie. Het apparaat is inzetbaar bij verschillende huidwensen. Het apparaat zorgt namelijk voor het volgende:

  • Hydratatie
  • Verzachting voor huidirritaties
  • Het verwijderen van bacteriën
  • Verfijning van de poriën en huidtextuur
  • De huid neemt veel beter de goede stofjes op
  • Door verhoging in collageen verminderen rimpels en fijne lijntjes
  • Daarnaast vermindert het apparaat huidproblemen zoals roodheid, acne en dermatitis.

Hoe werkt het op jouw huid?

Wees niet bang: die 100.000 graden Celsius ga je niet op jouw huid voelen! De PlaBeau Plasma maakt namelijk gebruik van een non-invasieve, pijnloze plasmatechnologie. Door het apparaat langzaam over de huid te bewegen, wordt ervoor gezorgd dat de hydrofobelaag (de buitenste laag bestaande uit hydrofobe vetzuren) tijdelijk verandert van samenstelling. Hierdoor ontstaan er extra poriën/kanaaltjes die het absorptievermogen enorm toe laten nemen. Rijke, nuttige, maar grote moleculaire werkstoffen zoals peptiden, hyaluronzuur en vitamines krijgen te kans om door te dringen. Daarom wordt in deze fase een actief serum aangebracht, wat volledig geabsorbeerd wordt door jouw huid.

Baanbrekende technologie voor een prachtige huid!

Huidverjonging

De klok terugdraaien? Het apparaat wordt ook ingezet om huidverjonging te stimuleren. Plasma versnelt namelijk het vernieuwingsproces van de huid. Daardoor bevorderen de bloedcirculatie, bloedsomloop en de groei van de fibroblast. Dit laatste is een stof die de huid stevig en rekbaar houdt, en is belangrijk voor de vorming van elastine, collageen en bindweefsel. Door nieuwe bloedvaten te vormen, verhoogt plasma de toevoer van zuurstof en voedingstoffen naar je huid, wat essentieel is voor het herstel en de verbetering van huidweefsel. Rimpels en fijne lijntjes verminderen!

Antibacterieel

Ook werkt de PlaBeau Plasma antibacterieel. Het apparaat steriliseert de huidporiën door met statische aantrekking vuil, talg en bacteriën af te breken. Daarnaast wordt de huid mild geëxfolieerd doordat ook dode huidcellen naar de keramische pad van het apparaat worden aangetrokken. De huid wordt gezuiverd en het immuunsysteem van de huid wordt versterkt. Ideaal voor acnehuiden en rosacea!

Versterking roepen

Eigenaresse Sandra Nijland van Beauty & Skincare Spijkenisse weet hoe belangrijk het is om voortdurend vakkennis bij te houden. De PlaBeau Plasma is daarom sinds kort een aanwinst in de salon. Veel ruimte neemt hij gelukkig niet in. ‘Ik gebruik het apparaat om een behandeling te versterken. Een soort aanvulling op huidige behandelingen eigenlijk!’, verteld Sandra. ‘Ik merk bijvoorbeeld dat ik bij huidverjongings- en acnebehandelingen met de PlaBeau goede resultaten haal’. Benieuwd naar de resultaten? Neem contact op met Sandra en leg jouw huidwensen voor. Wie weet tot snel!

Datum: 01 november 2022