meta-therapy

Dermatude Meta Therapy: dé make-over voor je huid

Na je 25ste levensjaar gaat je huid steeds langzamer werken. De eerste tekenen van huidveroudering komen tevoorschijn. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Gelukkig is een bijzondere behandeling mogelijk die dit tegengaat. Maak kennis met de Dermatude Meta Therapy!

Dermatude Meta Therapy

Deze huidverbeteringsmethode verbetert de huid van je gezicht, hals en decolleté. Fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes, (acne)littekens, pigmentvlekken en wallen verminderen, grove poriën worden kleiner en je huid wordt beter gehydrateerd. Daarnaast verstevigt Meta Therapy de verslapte huid van zowel je gezicht als kaaklijn.

Voordelen

Dit zijn de voordelen van de Dermatude Meta Therapy:

  • Pijnloze behandeling
  • Geen chirurgische facelift
  • Direct zichtbaar resultaat
  • 100% natuurlijke methode

Hoe werkt het?

Meta Therapy combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratie en herstel. Tijdens de behandeling worden er met een speciale naaldmodule 18 ultra dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in je huid gemaakt. Deze gaatjes ziet je huid als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De aanmaak van de collageen- en elastineproductie wordt geactiveerd. Deze bouwstoffen helpen de huid van binnenuit te verjongen. En dat zonder herstelperiode! Jouw opperhuid blijft volledig in tact en de resultaten zijn ongekend.

Meta Therapy combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratie en herstel

Succes!

‘Met Meta Therapy kunnen we prachtige resultaten behalen!’ Aan het woord is schoonheidsspecialiste Kyra Demmer. ‘Ik heb zelf de behandeling ondergaan en sta versteld van het resultaat. Wauw! Ik vind het bijzonder dat deze techniek het alternatief is voor fillers, botox en facelifts. Waarom zou je onder het mes gaan als je ook kunt kiezen voor deze behandeling? Die keuze is, lijkt mij, snel gemaakt!’

Get that pretty skin!

Ben jij overtuigd en wil je de een huidverbeteringsbehandeling ondergaan? Stap eens naar binnen bij Schoonheidssalon Belissima voor Meta Therapy. Je bent bij Belissima aan het juiste adres voor schoonheidsadvies, verschillende schoonheidsbehandelingen en het schoonheidsverzorgingsmerk Clarins.

Natuurlijke producten

Meta Therapy werkt met Dermatude. Dit merk bevat actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden. De producten van Dermatude bevat geen parabenen en is zonder geur- en kleurstoffen.

Datum: 13 september 2018