huidverzorging

Een frisse, stralende huid? Check!

Paspoort? Check. Zonnebrand? Check. Bikini en zomerjurk? Check. Nu dan nog de laatste check: jouw huid helemaal klaarmaken met de juiste huidverzorging voor je heerlijke zonvakantie. Lees snel verder!

De juiste huidverzorging voor jou

Misschien herken je het wel. Door het warme weer voelt je huid droog en trekkerig aan. Ook zijn er droogterimpeltjes te zien. Dan ben je bij Beauty by Flisar op het juiste adres. Met de Babor ‘Hydro Treatment’ krijgt je droge, vochtarme huid alle aandacht. Door de intensieve hydraterende verzorging knapt je huid helemaal op en voelt die weer heerlijk zacht en soepel aan. Gebruik hem in combinatie met een SPF en je huid is goed beschermd om weer het zonnetje in te gaan.

Babor ‘Collagen Booster Treatment’

Wil je nog mooier op vakantie gaan of juist na je vakantie nóg stralender en uitgeruster op je werk verschijnen? Kies dan de huidverzorging die bij jou past. Is de uitgebreide Babor ‘Collagen Booster Treatment’ iets voor jou? Deze behandeling maakt je huid steviger en vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes. Verzorg je huid met de bijpassende Collagen Booster Cream (zowel in een heerlijk luchtige als een rijkere volle textuur verkrijgbaar) en geniet van een blijvende frisse en stralende uitstraling.

Met de Babor ‘Hydro Treatment’ krijgt je droge, vochtarme huid alle aandacht

De ervaring van Femke

Femke (35) onderging de Babor Collagen Booster Treatment en vertelt over haar ervaringen: ‘Die begon met een doorbloedingsmasker. Deze zorgt ervoor dat werkzame stoffen beter opgenomen worden voor de volgende stappen van de behandeling. Daarna kreeg ik een heerlijke peeling om mijn huid te scrubben en de dode huidcellen te verwijderen. Na de peeling werd mijn gezicht stevig gemasseerd, zodat de collageenaanmaak beter gestimuleerd kon worden. Vervolgens kreeg ik een masker, dat even moest intrekken. Heerlijk, kon ik even helemaal tot rust komen. Tot slot kreeg ik een oogcrème en werd mijn gezicht ingesmeerd met de Collagen Booster Cream. De behandeling voelde hemels en mijn huid is er heel erg van opgeknapt. Mijn huid voelde ongelofelijk zacht aan en ik stapte weer heerlijk fris, stralend en uitgerust naar buiten!’

Beauty by Flisar

Beauty by Flisar werkt met het beautymerk Babor. De Babor Medical (Dr. Babor) behandelingen zijn gericht op specifieke huidproblemen. Wil jij ook weer een stralende huid voor of na de vakantie? Kijk dan snel op de website voor alle mogelijkheden of laat je adviseren in de salon. Ook ben je hier op het juiste adres om je voeten zomerproof te maken door middel van een heerlijke pedicurebehandeling en de talloze kleuren van Shellac.

Datum: 06 juli 2018