huid

Een mooie en gezonde huid!

Heb jij al honderden euro’s uitgegeven aan producten en heb je al heel wat keren in de stoel van de schoonheidsspecialist gelegen zonder zicht- en voelbaar resultaat? Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je alle tips van vriendinnen, moeders, buurvrouwen enzovoort al opgevolgd (want iedereen heeft wel ergens het beste gekocht of gedaan) zonder dat het geholpen heeft? Geef het nog niet op!

Juiste producten

Mijn behandelconcept is voor mannen en vrouwen die de beste versie van hunzelf naar boven willen halen. Een mooie, gezonde en jonge huid op een natuurlijke manier, maar dan zonder Botox, fillers en snijden. Met de juiste producten en behandelingen stimuleer jij je huid weer te doen wat die moet doen. Vergelijk het met de sportschool waar je je spieren traint. Zo train je bij mij de huid naar een mooie, gezonde en jong uitziende huid…

Behandelingen en producten

Waarom werken de behandelingen en producten bij LaPerla wel? Ingrediënten bepalen het succes van een behandeling en van de crème voor thuisgebruik. Ik heb niets aan een betaald advies van bloggers of vloggers. Huidverbetering is wetenschap en daar heb je werkstoffen voor nodig en het verwerkingsmechanisme van de huid. Sommige ingrediënten doen niets omdat er te weinig van het ingrediënt in een crème zit of omdat andere ingrediënten de opname blokkeren. Voor mij is het dus totaal onbelangrijk wat het merk is, hoe duur het is en of het lekker ruikt. Ik draai elk potje om en ben alleen geïnteresseerd in de werkstoffen en in de volgorde van vermelding. Veel klanten noemen mij daarom ook wel ‘Miss Ingredient’.

Natuurlijke basis

Bij LaPerla ben je daarom verzekerd van de allerbeste producten voor thuis, en dit alles op 100% natuurlijke basis, dus vrij van alle ongewenste en ongezonde stoffen. Fijn om te weten, want 60% van wat je smeert komt je bloedbaan binnen. Dan wil je geen rommel op je huid toch?

Voor elke huidconditie of huidprobleem is er een oplossing

Elke huidconditie

Ook de behandelingen bij LaPerla zijn veilig en doeltreffend met snel resultaat (mits je huid een gezonde conditie heeft). Voor elke huidconditie of huidprobleem is er een oplossing. Dus heb jij pigmentvlekken, acne, rosacea, eczeem of een droge of gevoelige huid? Of stoor jij je aan je fijne lijntjes, rimpels of een verslapte huid? Boek dan vrijblijvend en geheel gratis jouw persoonlijke intake via de website; dan kijken we samen naar de oplossing.

Mooiste versie van jezelf!

Ben je nieuwsgierig geworden naar foto’s ‘voor’ en ‘na’ van iedereen die jou al voor is geweest? Volg mij dan op Facebook en Instagram. Misschien mag ik ook jou binnenkort helpen om de mooiste versie van jezelf te worden. Je krijgt 15% korting op de eerste behandeling of op de aanschaf van het eerste product voor thuisgebruik!

Datum: 26 februari 2020