glimlach

Geef een glimlach cadeau!

De agressieve behandeling van kanker heeft een ingrijpend effect op je lichaam én je psychologische gesteldheid. Soms herken je jezelf niet meer in de spiegel terug. Je zit al niet lekker in je vel, en je spiegelbeeld reflecteert dit. Een doffe blik staart naar je terug en de huid waar je vroeger zo trots op was, ziet er nu grijs en grauw uit. Hoe fijn zou het dan zijn om even een oppepper te krijgen? Om even terug te gaan naar jezelf en je uiterlijk de aandacht te geven die het verdient? Bij schoonheidssalon Beauty & Skincare Spijkenisse gunnen we je graag een verwenmoment.

Boost voor het zelfvertrouwen

Wij geloven dat wanneer je er goed uitziet, je je ook beter over jezelf voelt. Voor mensen die een kankerbehandeling ondergaan is dit extra belangrijk. We laten mensen daarom graag weer stralen door ze een mooi en verzorgd uiterlijk te geven. Door hun uiterlijk onder handen te nemen, krijgen mensen even afleiding en hoeven ze niet aan hun ziekte te denken. Daarnaast krijgt het zelfvertrouwen een boost met een verzorgd uiterlijk. En wanneer je positiever in het leven staat, komt dit het herstel ook ten goede.

Ontspanningsmoment

Wil je je huid optimaal ondersteunen, dan kun je kiezen voor een specialistische behandeling. Deze bestaat uit een uitgebreide reiniging en verzorging van de aangeslagen huid. Met een voedende serum krijgt je huid de vitaminen en mineralen die het nodig heeft om weer op te leven. Je wordt met zachte strelingen gemasseerd, waardoor de huid weer tot rust komt. Ten slotte wordt er nog een heerlijke masker aangebracht om de huid te beschermen tegen verdere beschadiging. Je wordt tijdens de behandeling van alle gemakken voorzien en jouw behoeften staan voorop. Zo kun je alles even loslaten en genieten van een totaal ontspanningsmoment. Als de kers op de taart kun je ervoor kiezen om je te laten opmaken en weer kleur en glans aan te brengen op je gezicht. Zodat je er weer uitziet als je vroegere zelf.

Wij geloven dat wanneer je er goed uitziet, je je ook beter over jezelf voelt

Persoonlijk advies

Van de beautyspecialist krijg je na afloop een persoonlijk advies om je huid in topconditie te houden gedurende de behandeling en het herstelproces. Elke huid reageert anders op de chemobehandeling en bestraling. De huid kan uitdrogen en schilferen, of juist vet aanvoelen. Ook ziet de huid er vaak gezwollen, dun, rood of vlekkerig uit. Op basis van je huidsoort en de huidreacties die zijn ontstaan, leer je welke extra verzorging je huid tijdens deze belastende periode nodig heeft. Daarnaast kun je ook make-uptips krijgen, zodat je je glansrijke uitstraling kunt behouden en elke dag met een lach in de spiegel kijkt.

Over Beauty & Skincare Spijkenisse

Ben je of ken je iemand met kanker die wel een verwenmoment kan gebruiken? Je kunt dan bij Beauty & Skincare Spijkenisse terecht voor een ontspannen schoonheidsbehandeling. Wil je jezelf of iemand anders weer een glimlach bezorgen? Maak dan een afspraak met huidspecialist Sandra en laat jezelf of een geliefde in de watten leggen. Zij weet precies wat de huid nodig heeft voor, tijdens en na de kankerbehandeling.

Datum: 24 februari 2020