huid

Geef je huid een boost met een Pascaud-behandeling

Is je huid toe aan een opfrisbeurt? De stress van het dagelijks leven en invloeden van buitenaf zijn al snel zichtbaar op je gezicht. Herstel je huid met een van de ontspannen en verjongende Pascaud-behandelingen. Ontdek welke behandeling het beste bij jouw huid past, zodat je huid weer gezond en in balans is. Zo kom je helemaal zen de winter door!

Verjong je huid met de Pascaud softlasertechniek

Alle behandelingen van Pascaud zijn pijnloos en veilig en geven direct resultaat. Er zijn drie gezichtsbehandelingen die verschillende voordelen bieden voor je huid. Met de pijnloze softlaserbehandeling krijgt je huid een lift en een vernieuwde frisse uitstraling. Wallen, rimpels en andere onzuiverheden verdwijnen als sneeuw voor de zon, zodat je huid weer strak en glad aanvoelt. Eerst wordt een verdovende crème aangebracht en vervolgens worden de cellen als het ware gelaserd. Dit zorgt voor een verbeterde stofwisseling en een optimale werking van je huid.

Kalmeer je huid met lichttherapie

Je huid reflecteert je gevoel. Kies daarom voor een lichttherapiesessie met PascaudLite Led wanneer de stress toeslaat. Door middel van lichtbronnen als infrarood en led chromotherapie worden de gevolgen van stress tegengegaan en krijgt je huid een energieboost. De lichttherapiebehandeling kalmeert de huid, herstelt de energie en verfijnt de poriën door de aanmaak van collageen te stimuleren. De combinatie van de gekleurde led-lichten zorgt daarnaast voor de verbetering van de verschillende huidfuncties.

Alle behandelingen van Pascaud zijn pijnloos en veilig en geven direct resultaat

Behandel huidschade met Gentle Waves

Als je last hebt van een problematische huid, kun je baat hebben bij een Gentle Waves behandeling. Aantasting van de huid door bijvoorbeeld overmatig zonnen of roken wordt tegengegaan. Voor mensen met een huidconditie biedt deze behandeling uitkomst, door huidschade als acne, pigmentvlekken, cellulitis en eczeem weg te werken. Dankzij het speciale licht dat doordringt in het bindweefsel van de huid, wordt de structuur van de huid verstevigd en huidschade ongedaan gemaakt.

Over Farm de Beauty

Bij Farm de Beauty weten we hoe belangrijk de huid is voor een verzorgde uitstraling. Een gezonde huid reflecteert een gezonde levensstijl. Vaak hebben we hier echter geen controle over. Extreme weersomstandigheden, droge lucht en stress kunnen allemaal een negatieve impact hebben op je huid. Bij ons kun je terecht voor allerlei behandelingen op het gebied van huidverzorging. Laat je huid analyseren door een van onze specialisten om erachter te komen welke behandeling het beste bij jouw huid en wensen past. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek krijg je gratis advies om jouw huid weer in topconditie te brengen. Zo kan je huid er weer tegenaan en sta je weer stralend in het leven.

Datum: 06 januari 2020