huid

Geef jouw huid die ‘glow’ terug!

Jij wilt er altijd goed uitzien. Dat brengt je functie met zich mee, of dat vind je zelf gewoon belangrijk. Voordat jij de deur uitgaat, werp je nog een snelle blik in de spiegel om te checken of je haar, make-up en kleding goed zitten. Je bent weer helemaal klaar voor een drukke dag vol afspraken en verantwoordelijkheden. Wat was het fijn toen je vanochtend in de spiegel keek en zag dat je huid een mooie glow had. Dat je make-up daardoor maar weinig tijd kostte en je het gevoel hebt dat je haar en kleding daardoor ook beter zitten. Snel klaar voor de drukte van de dag!

Quality tijd?

Wanneer jij een drukke baan hebt of altijd bezig bent met je gezin, blijft er vaak maar weinig quality time over voor jezelf. Voor een keer uitgebreid naar de schoonheidsspecialiste gaan bijvoorbeeld, gun jij je eigenlijk geen tijd. Je agenda staat immers altijd vol met allerlei afspraken, vergaderingen en andere taken.

Huidverzorging én ontspanning

Maar wanneer jij er goed wilt blijven uitzien, is zowel de juiste huidverzorging als ontspanning wél van essentieel belang. Stress versnelt het verouderingsproces van je huid en om deze weer in conditie te krijgen, moet je die wel op de juiste manier verzorgen.

Doeltreffende behandeling

Kijk nu nog eens in je agenda. Als je goed plant, kun je vast wel een halfuurtje vrijmaken voor een korte, doeltreffende behandeling waar je huid, maar juist ook jijzelf, weer van opknapt. In je lunchpauze bijvoorbeeld, of wanneer de kinderen op school zitten.

Een doffe huid is met een snelle huidverbeterende behandeling aan te pakken

Huidverbeterende behandelingen

‘Onze huidverbeterende behandelingen zijn niet alleen maar heel statisch’, vertelt Hanneke Wolters van Salon Hanneke skincare | wellness. ‘Nee, juist ook die persoonlijke aandacht en rust zijn bij ons heel belangrijk. En dat hoeft geen anderhalf uur te duren, maar kan ook in een korte behandeling van een halfuur. Juist als jezelf tot rust komt, kan je huid ook herstellen. Even ontspannen en alles loslaten, zodat wij jouw huid weer de energie en de ‘glow’ kunnen teruggeven!’

Maatwerk

Huidinstituut Salon Hanneke skincare | wellness richt zich op gehele verbetering van jouw huid, zodat jij met een frisser, jeugdiger en lichter gevoel de dag weer kan herpakken.

Datum: 13 november 2019