mooie-huid

‘Had ik maar weer een mooie huid!’

Eva vertelt: ‘Als twintiger was ik behoorlijk kritisch op mijn uiterlijk. Maar wat zou ik graag dat huidje van toen weer hebben. Want nu is mijn huid een stuk droger, valer en minder stevig. Ook zijn de eerste rimpeltjes en lijntjes te zien, met name die bij mijn neus en lippen. Zucht… Had ik maar weer een strakke en mooie huid, met een bijpassende gezonde kleur!’

Mooie huid

Huidspecialiste Cindy Bos-Meulendijk weet: ‘In mijn salon zie ik veel vrouwen die net als Eva weer een frisse en mooie huid willen. Naarmate je ouder wordt, maakt je huid minder collageen en elastine aan. Dit zijn de stofjes die zorgen voor een elastische en stevige huid. Om je huid weer die verjongende en verstevigende boost te geven, is mijn nieuwe behandelingsplatform Geneo+ perfect voor jou!’

Hoe verloopt de behandeling?

Cindy vertelt verder: ‘Het Geneo+ systeem bevat 3 technieken die in 1 behandeling kunnen worden uitgevoerd, maar ook los van elkaar kunnen worden ingezet, afhankelijk van de huidconditie.

  • De eerste techniek is OxyGeneo™. Die biedt de exfoliërende werking van een microdermabrasiebehandeling, terwijl er tegelijkertijd zuurstoftherapie plaatsvindt en revitaliserende ingrediënten diep in de huid worden opgenomen.
  • De tweede techniek is Tripollar. Dat is een radiofrequentietechniek. Deze geeft op een comfortabele en effectieve manier huidverstrakking en versteviging. Het verhoogt de collageenproductie op de lange termijn en geeft direct collageenverstrakking.
  • De derde techniek ten slotte is Ultrasound, die zorgt voor een maximale opname van effectieve werkstoffen. Het verhoogt het celmetabolisme, verbetert de vochtbalans, vermindert grove poriën en reduceert wallen en couperose. Ultrasound is geschikt voor iedere huid.

Al van één behandeling met Geneo+ krijgt je huid een enorme (eenmalige) oppepper. Volg je meerdere behandelingen in een kuurverband, namelijk wekelijkse behandelingen gedurende vijf of zes weken, dan krijg je het allerbeste resultaat!’

Al van één behandeling met Geneo+ krijgt je huid een enorme oppepper

TIPS

Cindy’s tips tegen huidveroudering:

  • Veilig zonnen. Stel je je huid vaak bloot aan de zon, dan kan dat schade brengen aan het bindweefsel van je huid en de huidcellen. De gevolgen hiervan zijn dat je huid sneller veroudert. Vergeet jezelf niet in te smeren met een zonnebrand zonder belastende stoffen en zorg dat je zonnebrand een goed UVA- en UVB-filter bevat. Let op: een zonnebrandcrème hoeft beslist niet vet te zijn.
  • Leef gezond. Een mooie huid komt óók van binnenuit. Zorg dus goed voor jezelf: eet gezond, beweeg lekker veel, zorg voor genoeg nachtrust en drink voldoende water.

Stralende huid!

Huidspecialiste Cindy Bos-Meulendijk: ‘Een huid die straalt, én past bij hoe jij in het leven wil staan: dát is mijn missie. Je kunt bij mij terecht voor huidproblemen als rode bloedvaatjes, acne en pigmentvlekken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in huidverjongende behandelingen en definitief ontharen.’

Datum: 11 juni 2019