huid

Happy HydraFacial, happy skin

Je merkt ’t misschien niet, maar je huid heeft het tijdens de winter zwaar te verduren. Op die koude dagen vormt zich geleidelijk een extra – dode – huidlaag, die beschadigd is door de wind en de kou, en die erg droog aanvoelt.

Onzuiverheden

Zo midden in de winter valt het je opeens op dat je huid er dof is gaan uitzien. Je ziet dat er pigmentvlekken zijn ontstaan. Of je huid laat meer onzuiverheden zien doordat de winterzon en de kou talgklieren hebben geactiveerd. Gelukkig is daar iets aan te doen. Iedere huidtherapeut zal het je adviseren: eerst een peeling voor het verwijderen van dode huidcellen, dan diepe hydratatie en nieuwe voedingsstoffen inbrengen. En met een HydraFacial behandeling kan dit nu allemaal pijnloos in één keer.

Exfoliëren

De basis voor de aanpak van het herstellen van de huid is exfoliëren door middel van zuren (melk-, glycol- en/of salicylzuur). Deze zuren werken in op de laag van dode huidcellen. Hoe dunner deze laag, hoe gezonder de huid eruit zal zien. Ook werken deze zuren in op de hydratatie en het oplichten van pigmentvlekken. Precies wat je huid nodig heeft, zo midden in de gure winter!

Hallo HydraFacial!

De HydraFacial is één van de meest populaire behandelingen bij Upp Clinics. Die is ‘overgewaaid’ uit de Verenigde Staten en wordt veel toegepast in de filmindustrie vanwege het onmiddellijke effect. Deze microdermabrasiebehandeling peelt, hydrateert en doordrenkt de huid met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Een perfecte behandeling dus voor het herstel van een door de gure winter beschadigde huid.

Onderhoudsplan

De combinatie van reiniging, hydratatie en inbreng van voedingstoffen zorgt dus meteen voor een fantastische glow en een stralende huid. Dat is fijn, maar eigenlijk is het grote voordeel van de HydraFacial behandeling dat je een (her)start kunt maken met het goed onderhouden van je huid. Hoe dat moet, is natuurlijk sterk afhankelijk van je huidtype en persoonlijke aandachtspunten.

Een fantastische glow en een stralende huid

Persoonlijk verzorgingsplan

Huidtherapeuten weten alles van behandelmethoden die dieper op de huid inwerken en de bijpassende thuisverzorging. Bij Upp Clinics helpen huidspecialisten je graag verder met een persoonlijk verzorgingsplan.

Stralen

De HydraFacial behandeling is dus een uitstekende start van goed onderhoud van je huid, waardoor je ook ná de winter met een happy skin fantastisch kunt stralen!

Cleansing

De HydraFacial HydroPeel tip hydrateert de huid met nutriëntrijke serums, reinigt tot diep in de poriën en verzacht en verwijdert onzuiverheden.

Exfoliëren

De HydroPeel tip heeft meerdere abrasiekanten die de huid herhalend exfoliëert en waarmee betere ‘skin resurfacing’ resultaten behaald kunnen worden zonder irritatie.

Vortex Extractie

Met het Vortexeffect kunnen zwarte puntjes, puistjes en sebum losgeweekt worden en verwijderd worden met een snelle en pijnloze extractie.

Vortex Fusion

Met dezelfde Vortextechnologie worden hydraterende oplossingen en essentiële oxidanten in de huid gebracht. Zo ontstaat een zichtbare verbetering van hyperpigmentatie, vette huid of fijne lijntjes en rimpels.

Datum: 22 maart 2023