huid

Je huid in topconditie? Investeer!

Een mooie huid krijg je niet vanzelf, precies zoals je geen fantastisch lichaam krijgt door één keer naar de sportschool te gaan. Om je huid in een topconditie te brengen en te houden, moet je erin investeren. Daarom is het van belang om de juiste behandelingen te ondergaan om resultaat te bereiken en vast te houden.

Een ouder wordende huid

Naarmate je ouder wordt, maakt je lichaam minder snel fibroblasten aan en neemt de hoeveelheid aan de huideigen stoffen collageen en elastine af. Dit zijn de stoffen die ervoor zorgen dat je huid mooi strak en stralend blijft. Als gevolg hiervan verliest je huid volume, en voelt deze droger en vochtarm aan. Ze wordt slapper en er ontstaan rimpels en lijntjes. Daarnaast kun je last hebben van bijvoorbeeld acne, een vaalheid, of pigmentvlekken.

Dé facelift zonder operatie

Een innovatie en geweldige manier om voor huidverjonging is resurfacing met de Ellipse Ydun fractionele laser. Door de veilige manier van laseren wordt er nieuw collageen aangemaakt. Hierdoor herstelt je bindweefsel zich en wordt je huid een stuk gladder. Je huid ziet er dan gezonder, strakker en egaler uit! Rimpels verminderen en de huid voelt steviger aan. Voor het beste resultaat is het aan te raden om 3 tot 5 behandelingen te ondergaan. De Ydun laser kan trouwens ook gebruikt worden om acne of littekens mee aan te pakken.

Om je huid in een topconditie te brengen en te houden, moet je erin investeren

Tal van behandelingen

Naast de Ydun laser zijn er nog tal van andere behandelingen waarmee jouw huid verbeterd kan worden of jouw klacht of aandoening minder zichtbaar gemaakt kan worden, zoals IPL (Intense Pulsed Light) bij couperose en littekentherapie bij (hardnekkige) littekens. Master Expert Sylvia Claes: ‘In overleg met jou vinden we de behandeling of combinatie van behandelingen die passend is voor jou! Als je voor het eerst bij ons komt voor een intakegesprek, krijg je een uitgebreide analyse van je huid. Je kunt ál je vragen stellen over de behandeling die wij voorstellen. Heb je er een goed gevoel bij, dan kunnen we de behandelingen inplannen, en aan de slag gaan met het weer tevoorschijn toveren van een gezonde huidconditie.’

Uniek!

Wist je dat bij schoonheidssalon Men & Women’s Care 3 niveaus van specialisten zijn, gebaseerd op aantal jaren specialistische ervaring?

  • Expert: allround schoonheidsspecialiste + acnespecialiste
  • Senior Expert: allround schoonheidsspecialiste + acnespecialiste + onthaarspecialiste > 13 jaar ervaring
  • Master Expert: allround schoonheidsspecialiste + basisopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialiste + master laser + PMU + gespecialiseerd in gevoelige huid en huidverjonging > 30 jaar ervaring
Datum: 29 maart 2019