bootcamp

Je huid in topconditie? Kies voor een bootcamp!

We hebben het liefst dat ons gezicht de hele dag door zacht en soepel aanvoelt. Bij jouw huid is dat momenteel helaas niet het geval. Je blijft maar crèmes smeren, maar je huid blijft droog en trekkerig aanvoelen. Waarom helpt dit niet? Dit komt waarschijnlijk doordat jouw huid snakt naar hydratatie! Door een gebrek hieraan is de weerstand van je huid niet zoals die hoort te zijn en is het tijd om dit eens goed aan te pakken! Verbeter dan de conditie van je huid en laat je huid weer stralen! Wist je dat je dat kunt doen terwijl je slaapt?

Je huid verbeteren

Net als je lichaamsconditie, is het belangrijk dat je huid een goede conditie heeft. Wist je dat je jouw huid in topconditie kunt brengen terwijl je slaapt? Dat kan met de Skincare Bootcamp kuur. Net als bij ‘gewone’ bootcamp wordt er dan flink gewerkt om, in dit geval jouw huid, in topconditie te krijgen terwijl jij lekker ligt te slapen.

In topconditie

Het is belangrijk dat ook je huid een goede conditie heeft. Ga maar eens na; als je lichaam een slechte conditie heeft, voel je je slapjes en moe. Als je aan je conditie werkt, zul je merken dat je je gelijk een stuk fitter en sterker voelt. Dit geldt ook voor je huid: zorg je goed voor de conditie van je huid, dan zul je merken dat je huid er fris en stralend uitziet. En om dat mooie huidje te krijgen, hoef je in dit geval alleen maar in bed te liggen! Wie wil dat nou niet?

Wat zit er in de kuur?

De Skincare Bootcamp kuur bevat 14 nachtmaskers die je op doet zodra je naar bed gaat. Daarnaast zitten er drie producten bij die zorgen voor optimale hydratatie van je huid:

 • O2 Relax eye & face mask; geeft de huid weer energie en kalmeert de snel geïrriteerde huid, met een slimme mix van ingrediënten.
 • Amazing cleansing balm; een luxe reinigingsbalm die op 4 manieren te gebruiken is, onder andere als herstellend nachtmasker.
 • Balance oil; olie met kalmerende, herstellende en gladmakende eigenschappen. Brengt hierdoor de huid weer in balans.
 • In het 14 daagse schema wat bij de box zit, staat beschreven wanneer je welke producten moet gebruiken. Je huid zal na de kuur steviger aanvoelen en weer helemaal in balans zijn!

Wat gebeurt er met mijn huid?

Zowel op de korte als op de lange termijn merk je dankzij de Bootcamp kuur deze resultaten:

 • fijne rimpels en lijntjes verminderen
 • pigmentvlekken worden zichtbaar minder
 • droogtelijntjes worden geëgaliseerd
 • weerstand van de huid wordt direct verhoogd
 • de huid voelt meteen minder trekkerig aan
 • verbetering doorbloeding van de huid
 • stralende en frisse teint

Wist je dat je jouw huid in topconditie kunt brengen terwijl je slaapt?

Goed de kuur beginnen!

Wil je helemaal goed beginnen, met de bootcamp kuur? Maak dan eerst een afspraak voor de ‘Intense Skin Improvement Boost’ behandeling in de salon. Hiermee versterk je effectiviteit van de kuur nog meer.

Gespecialiseerd in huidverzorging bij kanker

Heb je kanker en start je binnenkort met behandelingen in het ziekenhuis? Dan is deze kuur erg fijn om je huid wat weerbaarder mee te maken. Ook als je herstellende bent van kanker dan breng je met deze kuur je huid weer in topconditie.

Meer weten?

Ben jij klaar met alsmaar smeren en kun je niet wachten om je huid in topconditie te brengen? Wil je meer weten of heb je nog vragen over de Skincare Bootcamp kuur? Neem dan contact op met Schoonheidsspecialiste Sandra Nijland van salon Beauty&Skincare Spijkenisse, of neem een kijkje op de website voor meer informatie over de behandeling.

Datum: 07 maart 2019