huidbehandeling

Vind dé huidbehandeling voor jouw huidtype

Het is de maand van Valentijnsdag! Of je er nou goed uit wilt zien voor een bijzondere date, je wat met je vriendinnen gaat doen of gewoon lekker in je eentje op de bank gaat hangen, het is een goed excuus om jezelf te trakteren op een heerlijke huidbehandeling. Maar voor welke behandeling moet je dan gaan? Test hier welke huidbehandeling het beste bij jouw huidtype past!

De gevoelige huid

Een gevoelig huid is te kenmerken aan rode vlekken, uitslag of een trekkerig gevoel. De huid lijkt gestrest of nerveus en neigt zelfs naar een allergische reactie. De belangrijkste functie van je huid is dat het zich kan beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kun je denken aan vuil en straling. Bij een gevoelige huid werkt deze functie niet meer optimaal. De huid is dan niet meer in staat om deze invloeden te herkennen en te filteren, dus in andere woorden: het afweermechanisme is verstoord waardoor de huid een lagere weerstand heeft. Schadelijke bestandsdelen krijgen zo vrij spel en dringen zich door in jouw huid. Deze gaat dan over op ‘damage control’ en probeert zichzelf zo goed mogelijk te beschermen. Daardoor wordt de huid hard, ruw en geïrriteerd.

Hoe te behandelen?

Beauty Balance Apeldoorn biedt verschillende behandelingen voor alle soorten huidcondities. Met een gevoelige huid kun je het beste kiezen voor een Basic & Sensitive behandeling. Deze huidbehandeling is speciaal ontwikkeld voor de rode en gestreste huid. Tijdens deze intensieve behandeling wordt het immuunsysteem geactiveerd en de weerstand verhoogd. Al na de eerste behandeling ziet de huid er gekalmeerd uit.

De acnehuid

Bij acne wordt vaak gedacht aan pubers met puistjes. Maar vergis je niet, deze ‘jeugdhuid’ komt nog regelmatig voor bij volwassenen. Bij een acnehuid heb je last van mee-eters, puistjes, rode bultjes en/of onderhuidse ontstekingen en komt veelal voor op de plekken waar de talgklieren zich bevinden. Als je acne zelf en onjuist te lijf gaat, is de kans groot dat er littekens achterblijven. Helemaal niet nodig! Als de juiste behandeling kiest ben je snel, en littekenvrij, van je acne af.

Welke huidbehandeling past het beste bij jouw huidtype?

Hoe te behandelen?

Met een acnehuid kun je het beste kiezen voor de Clear & Fresh behandeling van Beauty Balance Apeldoorn. Deze huidbehandeling is een intensieve kuur met hoogwaardige producten die zorgen voor een snel en zichtbaar resultaat. De behandeling helpt de talgproductie reguleren, heeft een antibacteriële werking en zorgt voor een rustige en gelijkmatige huid.

De normale huid

Heb jij een rustige huid zonder rode vlekken, zichtbare acne of andere oneffenheden? Dan heb je waarschijnlijk een normale huid. Toch kan een normale huid erg variëren. Het is daarom belangrijk om uit te vinden wat voor huid jij precies hebt. Op deze manier weet jij hoe je jouw huid op de juiste manier moet behandelen om acne of een gevoelige huid te voorkomen.

Hoe te behandelen?

Ja, dat is dan natuurlijk een goede vraag. Dat weet je namelijk nog niet. Beauty Balance Apeldoorn biedt daarom Fresh & Glow aan, een leuke kennismakingsbehandeling. Deze huidbehandeling geeft niet alleen een snelle ontspanning en zichtbaar effect, maar laat ook zien wat jouw huid nodig heeft. Afhankelijk hoe de huid reageert op de behandeling, kan Beauty Balance Apeldoorn je voorzien van het beste advies voor jouw huidtype.

Datum: 03 maart 2020