huidproblemen

Huidproblemen zijn écht op te lossen

De laatste weken van het jaar staan bij menigeen in het teken van terugkijken én het maken van plannen voor de toekomst. Voor velen wordt die toekomst en daarmee hun zelfvertrouwen negatief beïnvloed door problemen met de huid, zoals acne, overbeharing of oedeem. Wat men vaak niet weet, is dat deze huidproblemen op te lossen zijn. Vaak wordt de oplossing vergoed door uw aanvullende verzekering.

Acne

Acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen. Het belemmert menigeen in het dagelijks leven en een onjuiste behandeling kan tot littekens voor altijd leiden. U (her)kent het vast wel: hooggesloten kleding, sjaaltjes, lang haar of veel make-up, terwijl dit absoluut onnodig is.

Loop niet te lang rond met acne, littekens of met vocht in je gezicht.

Overbeharing

Het klinkt nog heel ver weg, maar wanneer je volgend jaar graag zorgeloos wilt genieten van de zomer, is het nú zaak om de behandeling tegen overbeharing te starten! Overbeharing is van alle tijden en culturen, maar is goed te behandelen en kan zelfs definitief wegblijven. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen, met een donkere of blanke huid. Dus laat je niet belemmeren door haartjes in het gezicht of op uw rug en bel de huidtherapeut voor een afspraak. Elektrische epilatie wordt in de meeste gevallen (geheel of gedeeltelijk) vergoed.

Vochtophoping

Pijn en ongemak door vochtophoping in enkels en benen kunnen u beperken in uw bewegingsvrijheid. Dit heet ‘oedeem’ en ontstaat doordat er meer vocht wordt aangevoerd dan wordt afgevoerd. Door een speciale massagetechniek, veelal gecombineerd met het aanbrengen van zwachtels of elastische kousen, zorgen de huidtherapeuten ervoor dat het vocht beter wordt afgevoerd, waardoor pijn en stijfheid afnemen.

Littekens

Littekens zijn misvormde en vaak gevoelige huidafwijkingen die ontstaan door het verstoren van de wondgenezing. Zo’n verstoring kan komen door een infectie, een slechte conditie of doorbloeding van het wondgebied. Littekens zijn vervelend en kunnen pijn of jeuk veroorzaken. De huidtherapeut kan je problemen rondom een het littekenweefsel verminderen. Roodheid, pijn, jeuk, verkleuring, verharding, verkleving en een slechte doorbloeding kunnen onder handen genomen worden.

Datum: 09 december 2017