huidveroudering

Huidveroudering tegengaan met een bindweefselmassage

Wat zijn jouw voornemens voor het nieuwe jaar? Er is een grote kans dat je weer meer wilt gaan bewegen, en dat je vaker naar de sportschool gaat om daar je work-out te doen. Wist je dat je voor die mooie, strakke en glanzende huid die ook op je wensenlijstje staat, óók een work-out kunt doen?

Huidveroudering

Het jaar is voorbij gevlogen. Dat de tijd vliegt, laat je huid ook op haar manier aan je merken. Al vér voordat de eerste rimpeltjes zichtbaar worden, is het proces van huidveroudering al ingetreden. Je huid wordt dunner, en daardoor ook kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. Hierdoor ben je gevoeliger voor het krijgen van droge, gevoelige plekjes en een vale teint. De lichaamseigen stoffen die ervoor zorgen dat je huid mooi strak en elastisch blijft, nemen in de loop der jaren af. En dat je dit niet alleen met antirimpelcrèmes kunt tegenhouden, merk je ook steeds meer als je in de spiegel kijkt.

Zet je huid aan het werk

Gelukkig zijn er manieren waarmee je je huid een oppepper kunt geven, waardoor je snel weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgt. En nee, hiervoor hoef je niet onder het mes! Misschien heb je er al weleens van gehoord: een bindweefselmassage. Hoewel het woord ‘massage’ suggereert dat je hierbij lekker tot rust kunt komen en kunt ontspannen, is dat eigenlijk niet zo. Je huid wordt aan het werk gezet in een pittige work-out. Maar lees toch maar even verder, want dat ‘niet kunnen ontspannen’ is ergens goed voor! Met stevige massagegrepen wordt je huid van binnen geactiveerd tot versteviging. Ook krijgt je doorbloeding een flinke oppepper, waardoor de werkstoffen die in de behandeling worden gebruikt, beter worden opgenomen. Het resultaat? Je huid is flink gelift, en ziet er weer fris en stralend uit!

Weer genieten van een jonge en gladde huid

Bindweefselmassage en mesotherapie

Voor een extra boost combineer je de bindweefselmassage met microdermabrasie en mesotherapie. Door een effectieve peeling worden alle oneffenheden op de bovenste huidlaag behandeld: lijntjes en rimpeltjes, littekens, acne, grove poriën en pigmentvlekjes. Ook kan je huid nóg beter de werkstoffen van de behandeling opnemen. Je kunt er ook voor kiezen om de bovengenoemde behandelingen afzonderlijk van elkaar te volgen. Maar volg je de behandelingen in combinatie, dan kun je extra snel genieten van een jonge en gladde huid!

Benadruk jouw unieke energie

Schoonheidsspecialiste Ria van Beautysalon Only For You vertelt: ‘Tijdens de behandelingen werk ik met de gerenommeerde producten van Maria Galland. Het uitgangspunt van dit merk is dat elke vrouw haar eigen unieke energie heeft, die haar doet stralen en mooi maakt. Schoonheid mag onthuld worden, op elke leeftijd. En dát is dus mogelijk met de verschillende producten zoals serums, maskers en crèmes. Deze sluiten aan op de uiteenlopende behoeften van je huid, en zorgen ervoor dat jij een stralende uitstraling krijgt én blijft houden! Wil jij ook weer een mooie, gezonde en stralende huid? Dan nodig ik je graag uit in mijn sfeervolle salon, waar jij de gezichtsbehandeling krijgt die aansluit op jouw persoonlijke wensen en je huidtype!’

Datum: 18 december 2018