nieuwe-huid

In acht dagen een nieuwe huid

De tijd laat haar sporen altijd na. Rondom je ogen en mond zijn lijntjes goed te zien en de huid voelt droog, slap en trekkerig aan. Je hebt al allerlei anti-rimpelcrèmes geprobeerd, maar ze lijken niet te werken. Iedere dag wanneer je in de spiegel kijkt, zie je dezelfde rimpels, lijntjes en vlekjes.

Natuurlijk proces

Ouder worden is een mooi en natuurlijk proces dat onlosmakelijk met het leven verbonden is. Als je volwassen bent, wil je natuurlijk ook niet voor een jongere aangezien worden. Maar als je uiterlijk veel ouder oogt dan je daadwerkelijk bent, kan het moeilijk zijn dat te accepteren. Om innerlijk en uiterlijk beter op elkaar aan te laten sluiten, zijn er verschillende zaken die je kunt doen.

Ouder wordende huid

Allereerst is het zinvol om te weten wat er nu precies gebeurt in een ouder wordende huid. Naarmate je ouder wordt, nemen de huideigen stoffen collageen en elastine af. Dit zijn de stoffen die ervoor zorgen dat je huid mooi strak en stralend blijft. Als gevolg hiervan verliest je huid volume en voelt deze droger en vochtarm aan. Je huid wordt slapper en je krijgt rimpels en lijntjes. Wanneer dat gepaard gaat met (voorheen) weinig bescherming of verzorging, versterken deze verschijnselen alleen maar.

Echte boost

Een behandeling die je huid weer een echte boost geeft, is de Synature-behandeling van Pascaud. Bij LUUX by D’Opknapperie wordt graag gebruik gemaakt van dit Nederlandse merk. Synature is de nieuwste behandeling die de huid in acht dagen volledig vernieuwd. Toch kun je in deze periode gewoon al je dagelijkse bezigheden blijven uitvoeren. Je kunt gewoon werken, sporten en jezelf vertonen. Maar wat er ondertussen met je huid gebeurt, is een totale ommekeer.

Verschillende technieken

Synature is een behandeling waarbij er verschillende technieken samenkomen. In feite is het een peeling. Veelal worden bij peelings het onderscheid gemaakt tussen natuurlijke en chemische peelings. Bij Synature wordt het beste uit beide werelden gecombineerd. De behandeling bestaat uit twee fases. De eerste fase is de ‘syn’-fase, ofwel de chemische. De peeling met AHA, BHA en salicylzuur worden op de huid aangebracht.

Wat er ondertussen met je huid gebeurt, is een totale ommekeer

De tweede fase

De tweede fase is de ‘nature’-fase. Door middel van hele kleine prikjes worden werkzame voedingsstoffen in je huid aangebracht. Deze zorgen ervoor dat je huid weer mooi glad en strak wordt. Omdat het dunne naaldje slechts 2 millimeter diep gaat, ervaar je een minimale pijnsensatie. Niet alleen het gezicht kan trouwens behandeld worden: het decolleté, de hals en de handen kunnen ook worden opgefrist. Per keer kunnen er meer gebieden worden behandeld. Je gaat er mooier uitzien en je krijgt weer een frissere uitstraling.

Het resultaat?

De resultaten van deze behandeling zijn prachtig:

  • je krijgt een fijnere huidstructuur, poriën en fijne rimpels verminderen
  • je teint wordt frisser en egaler, vale kleur en hyperpigmentatie verdwijnt
  • de huid wordt soepeler, de huid raakt diep gehydrateerd en kan maximaal werkstoffen opnemen
  • het werkt ontstekingsremmend, en is daarmee effectief tegen acne, schilfering en onzuiverheden

Voor jou

Wil jij ook effectief werken aan je figuur en huid? En wil je tegelijkertijd kunnen genieten van een moment van oprechte aandacht, luxe en ultieme ontspanning? Dan ben je bij LUUX By D’Opknapperie aan het juiste adres. Op deze plek komen expertise, vakmanschap en liefde voor huid en haar samen. Je vindt hier onder andere de beste kappersbehandelingen, heerlijke beautybehandelingen, figuurverbetering met cryotherapie en Pascaud Contour. Gun het jezelf, je bent het waard!

Datum: 04 december 2019