beautybehandeling

Kies eindelijk voor jezelf!

Het staat al een hele tijd op je to-do-lijstje: een lekkere beautybehandeling. Maar als je eens kritisch naar dat lijstje kijkt, zie je dat allerlei andere zaken prioriteit kregen. Daardoor staat jouw welverdiende beautybehandeling ergens verloren onderaan de lijst en het lijkt erop dat je er de eerstkomende periode ook geen tijd voor hebt…

In de watten

Stop! Hier gaat iets mis! Natuurlijk heb je het druk en zijn er allerlei dingen die gedaan en geregeld moeten worden. Dat wil echter niet zeggen dat jij jezelf moet vergeten. Jij bent zelf immers de drijvende kracht achter al die activiteiten en daarom verdien jij het als geen ander om regelmatig lekker in de watten gelegd te worden. En dan niet alleen voor de ontspanning, al kun je die goed gebruiken. Ook de juiste verzorging en behandeling van jouw huid is ontzettend belangrijk. Als je daar nu in investeert, pluk je er in de toekomst de vruchten van en zie je er op oudere leeftijd nog steeds stralend uit. Klinkt dat goed of goed?

Professioneel advies

Als je een stap wilt zetten richting het verbeteren van je huid, dan kun je dat zelfstandig doen door thuis aan de slag te gaan met maskers, serums en crèmes. Maar als je het écht goed wilt doen, dan laat je je adviseren door een professionele en ervaren huidexpert die weet wat ze doet. Samen bespreken jullie wat jouw huidwensen zijn en gaan jullie een behandelplan maken. Zo weet jij waar je aan toe bent en kan de huidexpert gericht adviseren en vervolgens behandelen.

Je kunt natuurlijk thuis aan de slag gaan met maskers, serums en crèmes

Een boost

In deze tijd van het jaar, waarin je huid lijdt onder het gure weer, maar we geen rekening hoeven te houden met fel zonlicht, is het heerlijk om een huidverbeterende peeling te ondergaan. De huidexpert biedt bijvoorbeeld de Bio-Peeling, een Chinese kruidenpeeling die de huidfuncties normaliseert, de bloedcirculatie verbetert en de celvernieuwing vanuit je onderste huidlagen stimuleert. Het immuunsysteem van jouw huid krijgt hiervan een echte boost. Afhankelijk van jouw huidtype, behoefte en wensen kun je deze peeling eenmalig of als kuur ondergaan. Je ziet na de peeling dat je huid deze behandeling écht nodig had. Die gezonde blos en stralende gloed zijn daar het bewijs van.

Tijd voor jou

Zelf voel jij je ook een stuk relaxter, want wat voelt het goed dat je eindelijk de tijd genomen hebt om jezelf eens goed en vakkundig te laten verzorgen. Een heerlijke verademing die je als je verstandig bent als terugkomend item in je agenda gaat plannen. Zo weet je zeker dat het niet weer tijden duurt voordat je tijd voor jezelf vrijmaakt en dat komt jouw huid én jouw gevoel van welzijn absoluut ten goede.

Datum: 14 december 2017