huidverzorging

Kies voor natuurlijke huidverzorging: Cosmedix

Steeds meer consumenten maken bewuste keuzes als het gaat om voeding. We willen liever eerlijke en pure producten eten zonder allerlei toevoegingen. Waarom zou je die keuze dan ook niet maken voor je huidverzorging? Wist je dat er heel veel stofjes uit je cosmetica door je huid dringen en in je lichaam terechtkomen? En dan hebben we het niet alleen over de werkzame stoffen.

Agressieve en irriterende ingrediënten

Kijk maar eens op de ingrediëntenlijst van een willekeurig potje crème of fles shampoo dat je in de schappen van de supermarkt vindt. Grote kans dat je daar onder meer termen als minerale olie, vaseline, parabenen en kunstmatige kleur- en geurstoffen ziet staan. Natuurlijk zijn al dat soort stoffen uitvoerig getest (vaak op dieren!) en mogen ze in verzorgingsproducten gebruikt worden. Ze kunnen echter wel invloed hebben op de vochthuishouding van je huid, je hormoonhuishouding of huidirritatie veroorzaken.

Puur natuurlijke huidverzorging

Daarom vinden wij bij Huidsalon Goes dat échte huidverbetering alleen bereikt kan worden met alleen echt werkzame stoffen. Dat is ook de reden waarom we werken met hoogwaardige cosmeticamerken. Eén van die merken is Cosmedix. Dit merk is groen, schoon en 100% vrij van al die agressieve en irriterende ingrediënten. Ook wordt het absoluut niet op dieren uitgetest.

Cosmedix

Wat je er wel in terugvindt is een zeer hoge concentratie aan actieve stoffen. Met een Nobelprijswinnende technologie heeft Cosmedix een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om die hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken zonder dat deze de huid irriteren. Daarom is dit merk dan ook onze eerste keus als het gaat om huidverbetering.

Wij weten wat jouw huid nodig heeft

Hoopvolle resultaten bij hardnekkige huidaandoeningen

We gebruiken het in onze salon bijvoorbeeld voor de behandeling van acne, couperose en rosacea. Met de juiste aanpak zijn deze vaak hardnekkige huidaandoeningen doorgaans goed te behandelen. Maar ook voor hyperpigmentatie, donkere kringen onder je ogen, een gevoelige huid of fijne lijntjes en rimpels of een droge huid: Cosmedix heeft voor ieder probleem de juiste huidverzorging met de zachtste, meest effectieve en luxueuze ingrediënten.

Cosmedix-specialist

Wij mogen ons Cosmedix-specialist noemen, omdat we hiervoor speciaal zijn opgeleid en getraind. Wij weten wat jouw huid nodig heeft. Als jij onze professionele behandelingen ondersteunt met de Cosmedix-producten voor thuisgebruik kunnen we een optimaal resultaat behalen om jouw huid te laten stralen.

Mogen wij je helpen?

Wil jij meer weten over natuurlijke huidverzorging of heb je vragen over een bepaald huidprobleem? Neem eens contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, permanente make-up en bodybehandelingen en zoeken samen met jou een oplossing voor jouw probleem of wens. Tot gauw!

Datum: 11 februari 2023