huid

Krijg de huid van je dromen!

Misschien herken jij het ook wel. Zeker met de tijd van bikini’s (of zwemboeken) en korte broeken en rokken in aantocht, zou je maar al te graag iets slanker willen zijn. Of misschien ben je best tevreden met je omvang en gewicht, maar erger je je aan die hardnekkige lovehandles, die zwemtassen of dat buikje. En om nog even door te gaan: die bobbeltjes in je bovenbenen en je billen ben je ook liever kwijt dan rijk. Je hebt al meerdere pogingen ondernomen om strakker in je vel te komen. Zo ben je gezonder gaan eten en meer gaan sporten. Maar het moment dat jij met zelfvertrouwen en trots de spiegel inkijkt, heeft nog niet plaatsgevonden. Je ziet namelijk te weinig resultaat. Help, wat nu?

Maak kennis met de Pascaud Contour!

Hoogste tijd om je voor te stellen aan de nieuwste aanwinst in mijn salon: de Pascaud Contour. Dit is een effectieve manier om binnen korte tijd weer een strak figuur én een strakke huid te krijgen. Zónder dat je hiervoor onder het mes hoeft! Het geheim zit ‘m in de vier verschillende technologieën die gecombineerd worden in één behandelingssessie. Technologie nummer 1 is vacussage. Deze maakt gebruik van vacuüm, en verbetert de hoeveelheid zuurstof in het weefsel. Hierdoor wordt er afscheid genomen van cellulite en plaatselijke vetophopingen. Technologie nummer 2, radiofrequentie, zorgt ervoor dat de onderhuidse temperatuur stijgt, en dat de aanmaak van collageen een boost krijgt. Hierdoor wordt je huid steviger. Ten slotte zorgt de combinatie van LED en softlaser ervoor dat je bloedsomloop een boost krijgt. In combinatie zorgen de vier technologieën ervoor dat er meerdere effecten worden verkregen. Zo wordt je huid aangezet tot vernieuwing, verjonging en versteviging. Tegelijkertijd wordt je lichaam gestimuleerd tot het afvoeren van afvalstoffen. Hierdoor wordt je huid aanzienlijk strakker en egaler, én ben je van je ongewenste vetophopingen af.

De resultaten van een behandeling met de Pascaud Contour

Uit klinische onderzoeken blijkt dat…

  • je binnen één sessie 2,5 cm in omtrek verliest
  • lijntjes met 54% verminderen
  • lichaamsvet met bijna 20% vermindert
  • 100% van de mensen die de behandeling hebben ondergaan, tevreden is met de mate waarin de huid strakker is geworden en minder cellulite vertoont

Hoe verloopt een behandeling?

Geef toe. Wat hier boven staat klinkt goed, maar allemaal nog behoorlijk technisch. Daarom leggen we je uit hoe een Pascaud Contour-behandeling verloopt. Tijdens een sessie wordt er gewerkt met vier verschillende behandelingskoppen, die rustig over het te behandelen gebied worden bewogen, in een korte behandelingstijd. In totaal zijn er maar 1 tot 3 sessies nodig. Daarna kun jij genieten van je strakkere figuur en mooie huid, zónder irritante vetophopingen, bobbeltjes en slapheid! Maar daarnaast natuurlijk óók van een stuk meer zelfvertrouwen. Jij gaat zelfverzekerd en stralend de zomer in! En nog belangrijker: doet een behandeling met de Pascaud Contour eigenlijk pijn? Deze vraag is met een duidelijk ‘nee’ te beantwoorden. De behandeling wordt over het algemeen juist als prettig en ontspannend ervaren, alsof je een massage ondergaat.

Het geheim zit ‘m in de vier verschillende technologieën die gecombineerd worden in één behandelingssessie

Beautytip!

Stoor jij je aan je lijntjes en rimpeltjes in je gezicht? Helaas: die zijn het onvermijdelijke gevolg van (huid)veroudering. Doordat je lichaam minder elastine en collageen aanmaakt, zijn rimpeltjes en lijntjes niet het enige waar je last van kunt krijgen. Ook merk je dat je huid slapper wordt. Hierdoor ga je je bijvoorbeeld storen aan een slappe onderkin, de zogenaamde ‘hamsterwangen’, een minder stevig decolleté of een slappe hals. Gelukkig kun je hier met de volgende beautytip iets aan doen. Volg gewoon een behandeling met de Pascaud Contour, en geniet weer van een mooie en strakke huid!

Allerlei voordelen!

Een Pascaud Contour-behandeling helpt bij:

  • het verminderen van omtrekken van je lichaam en je gezicht
  • het verstrakken en verstevigen van je huid
  • het verminderen van je omtrek
  • het verminderen van plaatselijke vetophopingen
  • het bestrijden van je cellulite
  • het verminderen van oedeem
Datum: 27 juni 2019