stralende-huid

In een kwartier weer een stralende huid!

Hoewel het voor je gevoel soms lijkt alsof de tijd stilstaat, gaat dat niet op voor je huid. Al vanaf je 25e gaat je huid minder collageen produceren. Dat heeft tot gevolg dat door de jaren heen je huid minder stevig en elastisch wordt. Rimpeltjes en fijne lijntjes worden zichtbaar. Het wordt extra belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Botox en fillers zijn populaire methoden om de gevolgen van anti-aging tegen te gaan. Maar wist je dat hiervoor ook minder ingrijpende behandelingen bestaan?

Hoe?

Door middel van een nieuwe methode is het mogelijk om je huid binnen een kwartier een flinke boost te geven. Het gaat om het nieuwe huidbehandelingsapparaat WISHPro. Op het handstuk van het apparaat worden capsules geplaatst. Deze zijn gevuld met serums die werkende stoffen bevatten, die zijn afgestemd op jouw huidtype of huidprobleem. Je kunt hierbij dus denken aan een verouderde huid met duidelijk zichtbare lijntjes en rimpeltjes, een vette huid en acne, of een juist een droge, gevoelige en geïrriteerde huid.

Fris en jong!

Ook een huid die is verstikt door roken of vervuiling ziet er na de behandeling een stuk meer stralend en gezonder uit. De serums dringen tijdens de behandeling tot diep in de huid door. Hoewel ze elk een specifieke werking kennen, hebben ze in elk geval één ding gemeen: ze activeren de elastine en het collageen van je huid. Hallo frisse en jonge uitstraling!

Al na één behandeling voelt je huid weer soepel aan en lijkt je huid frisser en egaler

Ontspannende massage

De behandeling met de WISHPro voelt aan als een heerlijk ontspannende massage. Hoe deze precies verloopt? Eerst wordt je huid gereinigd door middel van een peeling. Hiermee worden de dode huidcellen verwijderd en krijgt je bloedsomloop een boost. Door middel van de daaropvolgende massage worden de afvalstoffen van je huid verder afgevoerd. Daarna is het tijd voor het aanbrengen van het serum.

Soepele huid

Al na één behandeling voelt je huid weer soepel aan en lijkt je huid frisser en egaler. En nog fijner: je rimpels zijn een stuk minder geworden! Herhaal je de behandelingen wekelijks in een kuur van 6 tot 8 weken, dan zul je het mooiste resultaat gaan zien. Ga jij voor een mooie huid? Ga dan langs bij NovaDerm.

Datum: 05 februari 2018