Huid

Laat je huid stralen met de juiste adviezen

‘Schoonheid komt van binnenuit’ wordt vaak gezegd. En dat is ook zo. Door goed voor jezelf te zorgen en goede voeding tot je te nemen, zorg je ervoor dat je huid gaat stralen. Wanneer dit gecombineerd wordt met goede huidverzorging, wordt het beste resultaat bereikt.

Fati en Sevda Acar, eigenaren Beauty Junkies

Je huid ook van binnenuit verzorgen

We horen onze huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit te verzorgen. Huidverbetering hangt namelijk nauw samen met voeding, beweging en lifestyle. In algemene zin is het zo dat er vroeger meer bouwstoffen in ons eten zaten dan nu het geval is. In de huidige tijd is onze grond verarmd en daarmee onze voeding ook. We krijgen daardoor minder goede voedingsstoffen en beschermende stoffen voor de huid binnen en het is belangrijk om dat aan te vullen. Wij zetten daarvoor voedingssupplementen in, zoals vitaminen en mineralen.

Voedingsadviezen

Niet alleen worden er voedingssupplementen ingezet. We geven ook advies over wat een cliënt beter wel of niet als voeding of voedingscombinatie kan eten. Hierbij kun je denken aan suiker, zuivel en gluten, of de combinatie van eiwitten en koolhydraten. Als een cliënt bijvoorbeeld een bindweefselkuur ondergaat, dan adviseren wij om suiker en langzame koolhydraten te vermijden, om de collageenaanmaak te stimuleren.

Huidproblemen en huidverjonging

Aan verzorging van binnenuit geven we bij huidproblemen en huidverjonging extra aandacht, omdat in die gevallen de impact daarvan heel groot kan zijn. Acne is een ontsteking van de huid die we, met onze behandelingen, lifestyle- en voedingsadviezen, drastisch kunnen verminderen of zelfs compleet kunnen laten verdwijnen. Bij huidverjonging weten we dat, om diepe rimpels tegen te gaan, de voeding van binnenuit in de vorm van collageen van groot belang is.

Acne is een ontsteking die we drastisch kunnen verminderen of zelfs compleet kunnen laten verdwijnen

Conditie van een klant

Wij zijn geen dermatologen of diëtisten. Mocht de conditie van een cliënt daartoe aanleiding geven, dan zullen we die altijd doorverwijzen naar een specialist.

Vergoedingen

Onder bepaalde voorwaarden van de verzekering kunnen de acne- en andere huidbehandelingen gedeeltelijk of helemaal worden vergoed, omdat we geregistreerd zijn bij beroepsvereniging ANBOS.

Beauty Award 2016

Wanneer je in balans bent, kun je de wereld aan. Dat dit de cliënten van Beauty Junkies aanspreekt, blijkt wel uit het feit dat de salon in 2012 is benoemd tot de ‘klantvriendelijkste winkel van Hengelo’ en in 2016 de Beauty Award voor ‘Beste Salon in Nederland’ heeft gewonnen. Dit jaar doet Sevda, mede-oprichtster van Beauty Junkies, mee met de Beauty Award op persoonlijke titel: de beste schoonheidsspecialiste.

Datum: 06 november 2018