huid

Laat je huid weer stralen!

Een schoonheidsbehandeling die niet alleen je huid mooier maakt, maar die je ook nieuwe energie geeft. En dat in een heerlijk ontspannende behandeling! Dat is Detox Energie™ van het merk Sothys.

Detox Energie

Detox Energie™ pakt huidveroudering aan door vervuiling van de huid tegen te gaan. Je huid wordt blootgesteld aan verschillende soorten vervuiling, zoals verontreinigende stoffen. Eigenares Felisitie van der Plas van Instituut Jossy van der Zwan: ‘Detox Energie™ is een nieuwe behandeling bij ons, die verschillende voordelen heeft: het is lekker genieten én het doet wat met je: het reinigt je huid, geeft een boost, brengt je huid in balans en beschermt. Na één behandeling is er al 27% verschil. Ideaal voor een feestje of bruiloft! Na drie behandelingen in kuurverband is er maar liefst 62% verschil. Cliënten krijgen voor thuisgebruik ook een klein tubetje mee.’

Kies voor de heerlijke verzorgingslijn van Detox Energie™

Voor wie?

De verzorgingslijn Detox Energie™ is geschikt voor alle huidtypes, ongeacht de woonomgeving (stad of platteland), de vermoeide huid, de vale huid, voor iedereen die op zoek is naar een boostende en perfectionerende huidverzorging en voor iedereen die de jeugdige uitstraling van de huid wil behouden.

3 bestanddelen

Detox Energie™ bevat drie bestanddelen die vervuiling op de huid vermindert en de energie van de huidcellen een boost geeft:

  • ontgiftende peptiden
  • extract van biologische vlierbessen
  • extract van de wortel van biologische, energie gevende eleutherococcus

Al meer dan 40 jaar een begrip

Een begrip in Zoetermeer: dát is wat Instituut Jossy van der Zwan al meer dan veertig jaar is. Een bezoek aan Jossy en de andere specialisten van het instituut is een heerlijke ervaring. Niet in de laatste plaats om je er na een behandeling prachtig uitziet. Maar óók omdat een bezoekje heerlijk ontspannend en rustgevend is. Alle producten die worden gebruikt tijdens de professionele behandelingen zijn zorgvuldig uitgekozen én diervriendelijk. De combinatie van de beste producten, de meer dan veertig jaar aan ervaring in het schoonheidsvak én de persoonlijke aandacht, garanderen een optimaal resultaat.

Datum: 08 november 2019