BABOR

Lekker in je vel zitten begint bij je huid

Huidverzorging is iets waar je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Thuis maken we onze huid ‘s ochtends en ‘s avonds schoon en we brengen elke dag netjes moisturizer en zonnebrand aan. Maar nog steeds ziet je huid er een beetje dof uit. In dat geval kan je huid wel een extra boost gebruiken. Welkom op het podium: de producten van BABOR Pro.

Even kennismaken

BABOR is een Duits cosmeticamerk, gestart en nog steeds actief als familiebedrijf. Hierbij houden zij rekening met het milieu in het hele proces, van begin tot eind. BABOR staat voor klasse en de beste kwaliteit. Zo bevat de reguliere lijn van BABOR bijvoorbeeld producten voor het grondig reinigen van je gezicht of ampullen voor het intensief behandelen van de huid. Wist je dat BABOR ook voedingssupplementen heeft? Deze kunnen bijvoorbeeld helpen tegen donkere wallen. Zo verzorg je je huid van binnenuit.

DOCTOR BABOR Pro

BABOR heeft een exclusieve lijn die we met trots gebruiken bij Schoonheidsinstituut Ankie Willems. Deze lijn heet DOCTOR BABOR Pro. Wat deze lijn onderscheidt is dat de basis ervan in medisch onderzoek ligt en naar aanleiding daarvan zijn de producten ontwikkeld. Zo bijvoorbeeld de fruitzuurpeeling. Door de intense werking wordt aanbevolen om je goed te laten informeren voor het aankopen en gebruiken. Wij doen dit graag. Doordat we zelf behandelingen aanbieden met deze producten en we ze zelf voorkomen, hebben we de juiste ervaring en kennis om je op gang te helpen. Zo helpen we je bijvoorbeeld graag bij het uitkiezen van de juiste productlijn en leggen we je uit hoe je de producten het beste kunt gebruiken.

Datum: 15 augustus 2022