huid

Maak je huid herfstklaar

Is jouw huid al herfst-proof? Wanneer de seizoenen wisselen, is dit ook aan onze huid te merken. De zon heeft zijn werk gedaan, maar dat lekkere kleurtje verandert in een droge en ruwe huid. Daarnaast heeft zonlicht schade aangericht aan je cellen wat zich kan uiten in een verdikte huid en mogelijk pigmentvlekken. Tijd voor de broodnodige behandelingen om jou huid een oppepper te geven.

Zonlicht

Wist je al dat de zon het huidverouderingsproces versnelt? Een ouder wordende huid maakt minder elastine en collageen aan, dé twee bouwstoffen van je huid. Je huid heeft een boost nodig om de verdikking en de ontstane pigmentvlekken aan te pakken. Een microdermabrasiebehandeling is dan een goed idee! Ibiza Beauty biedt OxyGeneo aan: hét antwoord op je wensen!

OxyGeneo

Een innovatieve, huidvernieuwende behandeling die essentiële acties uitvoert. Dat is de OxyGeneo. Deze behandeling exfolieert de bovenste huidlaag van je gezicht. Dode huidcellen, die zorgen voor een verdikte huid, worden verwijderd. Daarnaast worden essentiële werkstoffen de huid ingeluisd, die zich specifiek richten op huidverjonging, anti-aging, huidvernieuwing, egalisatie en vermindering van lijntjes. Daarnaast verheldert OxyGeneo de teint, vermindert het grove poriën en pigmentvlekken.

OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag van je gezicht

Zuurstof

De OxyGeneo voorziet in de natuurlijke zuurstofvoorziening van je huid. Dit werkt erg ontspannen en is geheel pijnloos. Voor elk huidtype en alle leeftijden! En, niet geheel onbelangrijk, direct resultaat! Deze behandeling is geschikt om iedere vijf à zes weken toe te passen. ‘Ik adviseer je om deze behandelingen in kuurverband te beginnen’, zegt Berta Mari van Ibiza Beauty.

Datum: 26 oktober 2018