huid

Met een frisse huid het nieuwe jaar in

Stoor jij je aan je verslapte, doffe huid? Of aan die rimpeltjes in je gezicht? Op het gebied van huidverbetering en anti-aging ben je bij Beauty in Motion op de juiste plek. Met hun gespecialiseerde aanbod van gezichtsbehandelingen kunnen Karin en Kristel je huid die benodigde boost geven. Je gaat stralend het nieuwe jaar in!

Frisse huid met microneedling

Fijne rimpeltjes, een vale huid, huidverslappingen of pigmentvlekjes die je gezicht ontsieren? Microneedling is een perfecte manier om dit tegen te gaan. Met een speciale behandelpen worden microscopisch kleine kanaaltjes in je huid gemaakt, waar een hoogconcentraat serum in aangebracht wordt. Dit serum is speciaal aangepast aan de behoeften van jouw huid. Denk hierbij aan een vochtherstellend of anti-aging serum.

Natuurlijk wil jij het liefste met een stralende huid het nieuwe jaar in

BB-Glow

Om je huid er nog stralender uit te laten zien, is ook de BB Glow behandeling mogelijk. Met dezelfde behandelpen, maar met een nóg fijner behandelkopje, wordt een lichtgekleurd serum in de opperste huid aangebracht. Het resultaat? Een prachtige, egale huid met een licht gepoederd foundation effect. Uw huid ziet er weken lang stralend en egaal uit!

Hyaluron fillerbehandeling

Beauty in Motion is er bijzonder trots op dat ze één van de eersten zijn in Nederland met deze spectaculair nieuwe fillermethode! Naarmate de leeftijd vordert, zal ook het volume van de huid afnemen. Dit komt onder andere door de teruglopende aanmaak van huideigen hyaluron. Hyaluron is een natuurlijke vochtbinder die de huid haar jeugdige uitstraling geeft. Met de verminderde aanmaak hiervan zullen rimpeltjes verschijnen in het wanggebied, bij de neus-lippenplooi en boven en onder de lippen.

Meer volume in je lippen

Met een special ontwikkelde ‘pen’ wordt een hoogwaardige cross-linked hyaluron onder hoge druk in de huid ‘geschoten’. Dit klinkt misschien eng, maar is volkomen veilig en pijnloos. Binnen een half uur zijn je rimpeltjes gereduceerd en heb je maandenlang (maximaal 6 maanden) een prachtig nieuw volume in je huid. Deze methode is ook zeer geschikt om jouw lippen een fantastisch nieuw volume te geven!

Datum: 05 december 2018