Meta-Therapy

Meta Therapy is hét alternatief voor een facelift

Een frissere blik, een stevigere huid, strakkere contouren, vervaagde rimpels en een egalere teint? Dit kan dankzij de 100% natuurlijke Dermatude Meta Therapy anti-ageing behandelingen! De behandelingen zijn bewezen effectief en geven direct zichtbaar resultaat. De hersteltijd is zeer kort: de volgende dag mag je zelfs weer make-up dragen!

Meta Therapy

Meta Therapy is de perfecte oplossing. Het is een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt. Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid en wordt succesvol ingezet bij de behandeling van fijne lijntjes, diepe (frons)rimpels, kraaienpootjes, wallen, grove poriën, gedehydrateerde huid, verslapte kaaklijn, (acne)littekens, hyperpigmentatie en algehele huidverslapping. Naast de behandeling van het hele gelaat, de hals of het decolleté kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

Huidvernieuwingsmechanisme

Tijdens een salonbehandeling met geavanceerde apparatuur activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. De collageen- en elastineproductie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, en in kuurverband zijn de resultaten ongekend!

Klachten

Meta Therapy is geschikt voor effectieve behandeling van:

– diepe rimpels
– fijne lijntjes
– donkere kringen
– verslapte huid
– grove poriën
– acnelittekens
– hyperpigmentatie
– UV-schade aan de huid
– vochtarme huid
En meer!

Een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit

Eigenschappen Meta Therapy

Dit zijn de eigenschappen van de behandeling:

– Bewezen effectief
– Direct zichtbaar resultaat
– Veilig en 100% natuurlijk
– Geen risico op huidbeschadiging
– Korte hersteltijd
– De keuze van dermatologen wereldwijd
– ‘Celebrity treatment’: klinieken op Rodeo Drive, Hollywood en Harley Street Londen
– Maakt botox, fillers of facelift overbodig!

Bewezen effectief

Onafhankelijke ‘in vivo’-testen bewijzen de effectiviteit van Dermatude Meta Therapy. Na een behandelkuur van 8 keer, ondersteund met de huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik, blijkt dat het hydratieniveau in de huid is verhoogd, de rimpeldiepte, die grootte en diepte van de porie zijn verminderd, de elasticiteit is verbeterd en pigmentvlekken zijn afgenomen.

Datum: 25 oktober 2018