Microneedling

Microneedling is ideaal tegen huidveroudering

Vroeg of laat krijgen we te maken met veroudering van de huid. Daarnaast kunnen er factoren zijn die de huid extra beschadigen, zoals hardnekkige acne of zonschade. Gelukkig bestaan er behandelingen om deze huidbeschadigingen tot een minimum te beperken.

Microneedling

Microneedling is een eenvoudige, veilige en effectieve manier om de huid diep te stimuleren. Door het maken van minuscule gaatjes in de huid en het insluizen van actieve werkstoffen worden huidfuncties genormaliseerd. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om die op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling wordt gebruik gemaakt van het natuurlijke herstelproces dat in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Daarnaast wordt de bloedcirculatie bevorderd en wordt collageenvorming gestimuleerd.

De behandeling

De behandeling geeft de huid een sterke hydratatie, verstevigt de huid, geeft een betere huidtoon en conditie, vermindert fijne lijntjes en vervaagt pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Microneedling is ook zeer effectief bij acnehuiden, cellulite en striae, littekens en alopecia (kaalheid).

Infrared wellness cocoon

Voor hét afslankconcept op medisch niveau en relaxbehandelingen kun je ook gebruik maken van de ‘infrared wellness cocoon’. De infraroodcabine is een droogsaunacabine met infrarood (FIR)- en LED-licht, waarin diverse behandelingen worden gegeven, zoals bodywraps, detox en wellnessbehandelingen. In de cabine stijgt de temperatuur tot 90 graden en je lichaamstemperatuur tot 65 graden. Infrarood en LED werken ontgiftend, verhogen de celactiviteit en zijn spierontspannend. Aan de rugzijde is er vibratiemassage, die de bloedcirculatie en lymfedrainage stimuleert.

Microneedling is een eenvoudige, veilige en effectieve manier om de huid diep te stimuleren

Wellnessbehandeling

Door de hoge warmte in de cabine (90 graden) en het stijgen van de lichaamstemperatuur (65 graden) worden de doorbloeding en celstofwisseling gestimuleerd en wordt het vrijkomen van afvalstoffen mogelijk. Deze behandeling geeft een diepe ontspanning voor lichaam en geest, en heeft een gunstige invloed bij slaapproblemen, stressgerelateerde klachten en depressies.

Detoxen

Als je last hebt van chronische vermoeidheid, is detoxen ideaal. Je zult een afname merken van chronische pijnen in het bindweefsel, bij vastzittende spieren en pijnen in gewrichten. Hierdoor kan er weer herstel door en in het lichaam plaatsvinden. De pijn (beschadiging aan het weefsel) is voor 70% verantwoordelijk door een overschot aan afvalstoffen in het lichaam.

Bodywrap

Je kunt de infraroodcabine ook combineren met een bodywrap. De combinatie van de warmte en de actieve werkstoffen van de bodywrap vormt dé ultieme, effectieve behandeling tegen cellulite en verbetert en verstevigt het silhouet van het lichaam.

Datum: 29 november 2018