gezichtsbehandeling

Nazomer? Tijd voor een gezichtsbehandeling!

De zomer is voorbij. Dat stemt je misschien treurig, of mogelijk heb je juist zin in wat koudere dagen. Hoe het ook zij, voor je huid is het niet zo’n ramp dat we toe zijn aan de herfst. Want zonlicht, zout en chloor zijn niet bepaald huidvriendelijk. Verzorg je huid net een beetje extra en laat jezelf dit najaar in de watten leggen met een heerlijke gezichtsbehandeling. Er zijn meer mogelijkheden onder de zon dan je denkt!

Ontspannen van binnen en buiten

Een complete gezichtsbehandeling klinkt misschien als een luxe, maar is veel meer dan dat. Tijdens de behandeling kom je heerlijk tot rust en gaat je huid er stralend uitzien. Tijdens een behandeling wordt je huid grondig gereinigd en door middel van een peeling worden oude huidcellen verwijderd. De massage verbetert de bloedsomloop voor een gezonde, frisse huid. En zo wandel je compleet ontspannen weer naar buiten, mét bijpassend uiterlijk!

Laat je huid stralen!

Als jouw huid de afgelopen zomer (of laatste jaren) wel wat te verduren heeft gehad, dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in huidverbetering. Aangezien we steeds beter weten waar beschadigingen vandaan komen, kunnen we ook steeds meer doen om de conditie van de huid op te knappen. Mocht jij zonschade hebben opgelopen, dan is het zinvol een gezichtsbehandeling te combineren met collageen-lichttherapie. Dit versterkt de behandeling én stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Dit helpt rimpels te verminderen en pigmentvlekken te verbleken. Het resultaat? Een stralende huid!

De herfst is hét moment om je huid in de watten te leggen.

Solo of duo?

Natuurlijk is het heerlijk om even met de ogen dicht weg te dromen tijdens een ontspannende gezichtsbehandeling. Maar het is ook heel leuk om dat samen met je moeder, dochter, zus, broer, vader te beleven! Bij een duobehandeling gooien we de en suitedeuren open zodat jullie beide op een behandelstoel kunnen neerstrijken en de verzorging krijgen die de huid verdient, terwijl je ondertussen gezellig je gesprekken kunt voortzetten.

Intens wellnessgevoel

Natuurlijk is een ontspannende gezichtsbehandeling heerlijk, maar misschien heeft jouw huid nét wat extra’s nodig. De beautyspecialist kan je precies vertellen waar jouw vette, droge, onzuivere of oudere huid op zit te wachten. Zo kan de gezichtsbehandeling worden aangepast op jouw huidtype. Omdat ze werken met de hoogwaardige producten van Clephar krijgt jouw huid dat wat het nodig heeft, gecombineerd met een intens wellnessgevoel!

Verzorging van top tot teen

Bij Allure Hair & Beauty geniet je van een ouderwetse verzorging van top tot teen (of: ‘van kruin tot likdoorn’). Er zijn allerlei beautybehandelingen mogelijk. Zo kun je je lokken professioneel laten verwennen in de kapsalon, of je huid in de watten laten leggen met een van de vele soorten gezichtsbehandelingen. Ontsnap aan de dagelijkse sleur met een heerlijke lichaamsbehandeling, óf krijg weer zachte, goed verzorgde handen en voeten met een manicure of pedicure. En met het beste op het gebied van wimperbehandelingen en permanente make-up ben je er zeker van dat al jouw sterke punten worden geaccentueerd! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? In een vrijblijvend intakegesprek vertellen de beautyspecialisten je graag meer!

Datum: 14 september 2019