groeifactoren

Groeifactoren voor de huid van 40+

Vanaf je 40ste is huidveroudering duidelijk zichtbaar. Vanaf dat moment is het belangrijk dat je de producten die je gebruikt aanpast aan de nieuwe eisen van je huid. Uit recentelijk onderzoek blijkt dat ‘groeifactoren’ het antwoord zijn op de vertraging van huidveroudering. ‘Aging is caused by loss of growth factors!’ Dit toont het allerlaatste nieuws op wetenschappelijk gebied uit Amerika met betrekking tot effectieve huidverjonging.

Wat zijn groeifactoren?

Een groeifactor is een van nature voorkomende stof die de celdeling stimuleert. Meestal is het een eiwit of een hormoon. De huidcellen hebben deze groeistoffen hard nodig om zich te kunnen blijven delen. Alleen: hoe ouder je wordt, hoe minder huidcellen je hebt. En de huidcellen die je nog hebt, zijn minder actief. Kortom: de huid veroudert. Zonder (voldoende) huidcellen vinden er geen huidvernieuwing en huidverbetering meer plaats. Groeifactoren zetten deze huidcellen juist weer aan om zich actief te gaan delen. Groeifactoren horen bij de huidverzorging van de toekomst. Vanaf 40 jaar produceer je vanuit jezelf bijna geen groeifactoren meer. Dit is een van de redenen waarom je huid dan een stuk ouder begint te lijken.

Producten

Om je huidcellen zo lang mogelijk jong en gezond te houden, heb je deze groeifactoren hard nodig. Deze eiwitten en hormonen vind je in de innovatieve “skin booster producten” Bio-Placenta (€135,-) en Menopausal serum (€135,-) van het merk Elementals.

Het merk Elementals

Elementals by Skin Nutrition is een minimalistisch high tech concept met de beste bestanddelen uit de natuur. De skin booster producten van Elementals bevatten puur natuurlijke en hoog- geconcentreerde werkzame stoffen in microcapsules, opgelost in hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur. De skin boosters van Elementals kunnen worden aangepast aan de individuele behoefte van de huid. Tevens zijn de skin boosters perfect combineerbaar met elke andere vorm van huidverzorging. De producten van Elementals zijn ontwikkeld in Newport Beach in Californië met als doel duurzame huidverbetering en intense huidregeneratie. Elementals hoort bij de nieuwe generatie van efficiënte anti-agingproducten met medische concentraties en groeifactoren.

Het is belangrijk om de groeifactoren in je huid te activeren

Behandeling groeifactoren

Je kunt je ook laten behandelen met groeifactoren. Deze worden tijdens de behandeling diep ingebracht in je huid. Je ziet meteen resultaat!

Advies

Ben jij benieuwd wat groeifactoren voor jouw huid kunnen betekenen? Of ben je benieuwd naar de huidverzorgingsproducten van het merk Elementals? Ik geef je graag passend advies. Wees stralend jezelf met een gezonde huid! Ik verheug mij op jouw bezoek.

Datum: 30 juli 2019