anti-aging

Met anti-aging terug in de tijd

Wie wil het niet: voor eeuwig jong zijn met een gladde, vlekkeloze huid? Bijna iedereen wil zo lang mogelijk een strakke en stralende huid hebben. Maar wat kun je nou echt doen om je huid te verbeteren en daardoor te zorgen voor anti-aging? En wat is precies anti-aging?

Anti-aging

Eén ding is zeker: je hebt het beste van het beste nodig qua ingrediënten en qua behandelingen om anti-aging daadwerkelijk toe te passen voor je huid. Een anti-aging concept moet daarom altijd bestaan uit hoogwaardige dermaceuticals en effectieve behandelingen. Dan behaal je de beste resultaten die cosmetisch te realiseren zijn. Dermaceuticals zijn cosmetische producten met een hoge concentratie van werkzame bestanddelen. Dit concept heet ‘Medical Beauty‘ en gaat verder dan klassieke gezichtsbehandelingen, die alleen een kort effect hebben op je huid.

Langdurig effect

In mijn 30 jaar praktijkervaring kom ik regelmatig mensen tegen die om de 6 weken naar een schoonheidsspecialiste gaan. Ze krijgen helaas niet het resultaat dat ze graag zouden willen. Niet zo gek, als je het mij vraagt, want deze klassieke behandelingen zonder het gebruik van de juiste producten hebben géén langdurig effect op je huid.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk voor een jonge huid

Investering

Af en toe een hoogwaardige crème kopen en denken dat dit iets doet voor je huid is naar mijn mening geldverspilling. Het is belangrijk de werking van hoogwaardige producten in stand te houden door regelmatig gebruik. Dan ben je altijd op topniveau bezig! Denk bijvoorbeeld eens aan sporten. Als je twee maanden heel intens gaat sporten en je merkt dat je lichaam gespierder wordt en goed aanvoelt en je stopt dan weer, zul je merken dat het effect al snel weer is verdwenen. Logisch toch? Weet, dat er tegenwoordig best veel mogelijk is om onze huid langdurig en effectief te kunnen verbeteren. Dus als jij ook wilt gaan voor anti-aging, investeer dan in de beste producten en medical beauty behandelingen. Met dit concept is je anti-aging succes gegarandeerd. Dat beloof ik je.

Advies

Heb je nog advies nodig met je producten voor thuisgebruik en/of wil je graag nog meer te weten komen over ‘medische beauty behandelingen’? Neem dan graag contact op met mij. Wees stralend jezelf met een gezonde huid. Ik adviseer je graag en verheug mij op jouw bezoek!

Datum: 15 februari 2019