huid

Rol je huid gezond

De jaren hebben hun sporen nagelaten op je huid: littekentjes, een verslapte huid, striae, rimpels en een doffe en vale teint. Wat zou het mooi zijn als die littekens en rimpels konden vervagen of verdwijnen, je huid weer mooi stevig werd en je er weer stralend uitzag.

Je huid veroudert

Allereerst heb je te maken met het natuurlijke verouderingsproces dat ongeveer vanaf je 20e start. Dat vindt plaats in al je lichaamscellen, maar het is het duidelijkst te zien aan je huid. De aanmaak van collageen en elastine neemt af. Deze stofjes zorgen respectievelijk voor stevigheid en elasticiteit. De eerste lijntjes en rimpeltjes ontstaan en je huid wordt doffer en valer. Invloeden van buitenaf hebben een ook effect op het verouderingsproces. Echter kunnen ze ook nog voor andere veranderingen zorgen. Door een teveel aan zon op je huid kunnen ouderdomsvlekken ontstaan en ongelukjes, operaties, striae of acne kunnen lelijke littekens achterlaten.

Dermaroller

‘Gelukkig is er een manier om je huid aan te zetten om zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels’, vertelt Greet Hoedeman enthousiast. Een van haar specialiteiten is microneedling met de Dermaroller. Hiervoor heeft ze de afgelopen jaren ook honderden schoonheidsspecialisten succesvol opgeleid. ‘Deze micro-chirurgische needling behandeling resulteert in een gladdere, jongere, strakkere, stevigere en gezondere huid. Ook is het de perfecte methode om, zonder ‘down time’ striae en littekens te behandelen. Zonder grote druk veroorzaken de fijne naaldjes van de roller microkanaaltjes en microwondjes. Die prikkeling brengt diept in de huid het natuurlijk herstelproces op gang.’

Een behandeling met de Dermaroller kan op alle gewenste huidoppervlakken

Behandelingen

Een behandeling met de Dermaroller kan op alle gewenste huidoppervlakken van je lichaam worden uitgevoerd. Om een maximaal resultaat te behalen, worden twee tot drie behandelingen aangeraden. Omdat de nieuwe collageenvorming enige tijd nodig heeft om te rijpen, is het verstandig om een tussenpoos van minimaal zes weken tussen twee behandelingen in te plannen.

Missie

‘Het is zo mooi om een huid te verbeteren’, vertelt Greet vol passie. ‘Ik zie het als mijn missie om mensen weer van hun huid te laten houden. Met mijn team werk ik dagelijks aan het verbeteren van allerlei huidcondities en dat omvat een breed scala: van pigmentvlekken, couperose en rosacea tot acne en fijne lijntjes. Deze periode van het jaar is perfect om met behandelingen met de Dermaroller te starten. Waarom? Dat leg ik graag in een persoonlijk, vrijblijvend en gratis consult aan je uit.’

Datum: 04 december 2018