skin-care

Skin care: gun jezelf een schoonheidsbehandeling

Kijk eens kritisch in de spiegel. Ben je tevreden met wat je ziet? Is je huid nog steeds mooi glad en gezond of juist dof en oneffen? Zie je de eerste rimpeltjes en lijntjes al verschijnen? Vallen de eerste pigmentvlekken je ineens op? Misschien wordt het eens tijd om je huid een flinke oppepper te geven. Er zijn vele redenen om voor een schoonheidsbehandeling bij een specialist te kiezen: van verwenmomentje voor jezelf tot het verbeteren van je huid. Ga er gewoon voor: je bent het waard!

Huidveroudering

Ook al verzorg je je huid nog zo goed, toch treden er veranderingen op naarmate je ouder wordt. Je huid wordt slapper en droger, en je kaaklijn is niet meer zo strak als voorheen. Huidveroudering is een natuurlijk proces. Al lang voordat jij de eerste rimpels ziet verschijnen, is dat proces al aan de gang. Je huid gaat namelijk steeds minder collageen en elastine produceren; stofjes die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Daarnaast zijn er ook andere factoren die het huidverouderingsproces nadelig beïnvloeden. Denk maar eens aan UV-straling, luchtverontreiniging, erfelijkheid, roken, stress en voeding.

Skin care: thuis én in de salon

Een goede dagelijkse verzorging vormt de basis van een gezonde huid. Maar toch is die skin care thuis vaak niet genoeg om je huid in optimale conditie te houden. Een professionele schoonheidsbehandeling zorgt voor een ware skinboost, omdat het zoveel meer is dan een goede reiniging, scrub, masker en beschermende crème.

Kennismakingsbehandeling

Als jij nog nooit bij mij in de salon bent geweest en je wilt toch iets doen op het gebied van huidverbetering, je huidproblemen oplossen of verminderen, of je huid in topconditie brengen en behouden, dan is een kennismakingsbehandeling een goede keuze. Afhankelijk van jouw wensen en wat jouw huid nodig heeft, laat ik je kennismaken met de producten van LOOkX of IK SKIN PERFECTION. Beide merken hebben huidverbeterende producten met de hoogste percentages geconcentreerde werkstoffen voor iedereen met een huidwens of -probleem. Huidverzorgingsproducten met 100% pure, krachtige en organische ingrediënten.

zorg dat je huid weer in een goede conditie komt en blijft

Wat kun je verwachten?

De introductiebehandeling bestaat uit:

  • reiniging
  • epileren
  • peelingmethode (of een serummasker in het geval van zware medicatie, een chemokuur of bestraling)
  • massage
  • masker
  • manuele lymfedrainage (of penseelmassage in het geval van zware medicatie, een chemokuur of bestraling)
  • LOOkX Skincare ‘Try Me’ set of IK SKIN PERFECTION ‘Reset Skincare Box’

Huidverbetering

Met een stralende huid én een op maat gemaakt huidprogramma met een stappenplan met producten die ervoor zorgen dat je huid weer in een goede conditie komt en blijft, ga jij vervolgens naar huis. Wil je échte huidverbetering bereiken? Kom dan eens per zes weken terug naar de salon voor een behandeling om dat optimale resultaat te bereiken en te behouden. Zo’n schoonheidsbehandeling is tegelijkertijd trouwens ook een heerlijk verwenmoment voor jezelf. Jij en je huid zijn het waard! Neem snel contact op voor die kennismakingsbehandeling.

Datum: 24 januari 2023