huidonzuiverheden

Slapend van je huidonzuiverheden af!

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden,’ wie kent de gevleugelde uitspraak van oma niet? Tijden zijn veranderd en hoewel sommige behandelingen best een beetje gevoelig kunnen zijn, geldt dat gelukkig niet voor alle behandelingen. Wist je dat het zelfs mogelijk is om slapend van je huidonzuiverheden af te komen? Alleen slapend rijk worden is misschien nóg fijner.

Effectief en duurzaam

Een kleine verstoring van de huid met grote gevolgen lag aan de basis van de ontwikkeling van Phitex® ClearUp. Aangespoord door de sociale impact die huidonzuiverheden op jongeren hebben, heeft gezondheidswetenschapper Werner Marks, van Phidermica, een product ontwikkeld dat tegemoet komt aan wensen zoals gebruiksgemak, effectiviteit én duurzaamheid. Dit product is zonder recept verkrijgbaar.

Natuurlijke textielspray

Greet Hoedeman van Beauty Inn is de exclusieve distributeur van het product en legt uit: ‘Phitex® ClearUp is een dermale textielspray. De spray bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van huidverzwakkende stoffen. Door een nieuw ontwikkeld afgiftesysteem worden antimicrobiële peptiden geleidelijk in de huid gebracht om een onzuivere huid in één keer effectief te kunnen behandelen én de huid te versterken.’

Optimaal resultaat

‘Als je huid in aanraking komt met een katoenen kussensloop of T-shirt waarop de spray is aangebracht, worden er gedurende een hele week gecontroleerd werkstoffen op de huid afgegeven. Dit betekent dat je dus ook op lastig te bereiken plekken, zoals je rug, eenvoudig, én met schone handen, een optimaal resultaat bereikt. Daarnaast worden echt alleen de werkstoffen in de huid gebracht, waardoor je huid niet belast wordt.’

De spray bestaat uit natuurlijke ingrediënten

Wist je dat Phitex® ClearUp…

… binnen 6-8 weken 80% van het beoogde resultaat bereikt bij acne, roodheid, overmatige talgproductie én kleine ontstekingen?
… gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten én vrij is van geur- en kleurstoffen en Propylene Glycol?
… pH-neutraal is en goede bacteriën intact laat?

Probeer het zelf!

Greet Hoedeman is zó overtuigd van de werking van het product dat ze een ‘Geen-Resultaat-Geld-Terug-Garantie’ geeft op basis van een voor- en nafoto. Kijk voor meer informatie op www.phitex.nl.

Datum: 26 september 2019